Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omens nvd123s FC
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Zaragoza de bal onder controle te krijgen. Nunez rent richting de bal. Green onderschept slim de pass. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nunez verovert de bal door een tackle van achteren. Harlan verovert de bal door een tackle van achteren. Harlan met een sublieme pass. Green rent richting de bal. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel. Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaragoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaragoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - nvd123s FC 1:0

14e minuut.
Cox geeft de bal voor. Noonan is nu in balbezit. Noonan probeert naar een medespeler te passen. Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Gordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlan rent richting de bal. Harlan speelt de bal door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Sagan passt de bal met de wreef. Dybas is nu in balbezit. Dybas passt de bal zonder na te denken. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - nvd123s FC 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Blake de bal. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dybas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - nvd123s FC 3:0

33e minuut.
Green rent richting de bal. Green passt de bal in één keer door. Brand is nu in balbezit. Dybas verovert de bal door een tackle van achteren. Dybas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bolton is nu in balbezit. Bolton passt de bal in één keer door. Oldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - nvd123s FC 3:1

43e minuut.
Gordon rent richting de bal. Oldham verovert de bal door een tackle van achteren. Bolton onderschept slim de pass. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omens 29%, nvd123s FC 71%.
Omens - nvd123s FC 3:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nunez rent richting de bal. Dybas is nu in balbezit. Dybas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zaragoza rent richting de bal. Zaragoza passt de bal met de wreef. Blake probeert de bal aan de voet te houden. Dybas rent richting de bal. Dybas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - nvd123s FC 4:1

58e minuut.
Zaragoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Green rent richting de bal. Zaragoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Castanza trapt de bal weg van het doel. Bolton kopt de bal weg. Green is nu in balbezit. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Detter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castanza de bal. Green is nu in balbezit. Green draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omens - nvd123s FC 5:1

69e minuut.
Vanney met een sublieme pass. Harlan rent richting de bal. Izzo speelt de bal door. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Oldham is nu in balbezit. Oldham geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blake de bal. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Harlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlan passt de bal met de wreef. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaragoza is nu in balbezit. Zaragoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dybas rent richting de bal. Dybas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omens 25%, nvd123s FC 75%.
Omens - nvd123s FC 5:1