Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.02
  • Stadion: MACPIG Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1198
MACPIG Oil City Fc
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Schayes met een sublieme pass. Hamlon is nu in balbezit. Nicklaus onderschept slim de pass. Schayes is nu in balbezit. Schayes schiet op doel. Stottlemyre bokst de bal weg. Hamlon rent richting de bal. Hamlon schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Friend heeft problemen om de bal te vangen. Hickman is nu in balbezit. Friend onderschept slim de pass. Friend geeft een lange en hoge pass. Washington krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MACPIG - Oil City Fc 1:0

22e minuut.
Carroll is nu in balbezit. Carroll speelt de bal door. Coachman bereikt de bal nog maar net als eerste. Schayes is nu in balbezit. Schayes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MACPIG - Oil City Fc 1:1

32e minuut.
Wagner passt de bal met de wreef. Carroll is nu in balbezit. Carroll met een sublieme pass. Hamlon rent richting de bal. Hamlon schiet op doel. Stottlemyre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACPIG 65%, Oil City Fc 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MACPIG - Oil City Fc 1:1

52e minuut.
Carroll passt de bal zonder na te denken. Hamlon is nu in balbezit. Schayes rent richting de bal. Schayes schiet op doel. Stottlemyre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MACPIG - Oil City Fc 1:2

57e minuut.
Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Wells geeft de bal voor. Nicklaus rent richting de bal. Hamlon verovert de bal door een tackle van achteren. Hamlon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Stottlemyre trapt de bal weg. Carroll kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Irvine de bal onder controle te krijgen. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanza speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Quaid rent richting de bal. Wells onderschept slim de pass. Wells met een sublieme pass. Schayes is nu in balbezit. Schayes schiet op doel. Stottlemyre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamlon rent richting de bal. Hamlon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MACPIG - Oil City Fc 1:3

79e minuut.
Inworp. Quaid met de inworp. Mann is nu in balbezit. Schayes verovert de bal door een tackle van achteren. Schayes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MACPIG - Oil City Fc 1:4

86e minuut.
Schayes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Westwood komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Westwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer rent richting de bal. Westwood maakt een afschuwelijke overtreding. Westwood is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACPIG 61%, Oil City Fc 39%.
MACPIG - Oil City Fc 1:4