Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampa Bay Rowdies THE VIKINGS
Normal Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 26.9
poor Schieten adequate
average Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Curry bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo rent richting de bal. Hesmer is nu in balbezit. Velo onderschept slim de pass. Velo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Vallès rent richting de bal. Vallès passt de bal met de wreef. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo heeft problemen om de bal te vangen. Velo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Sandler de bal. Velo verovert de bal door een tackle van achteren. Velo passt de bal zonder na te denken. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Velo is nu in balbezit. Velo met een sublieme pass. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter draait met de bal, schiet en ... Patton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chesney bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe onderschept slim de pass. Uribe speelt de bal door. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter schiet op doel. Patton bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Todd is nu in balbezit. Reynolds onderschept slim de pass. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Velo kan de bal niet met de borst controleren. Velo haalt uit met een fantastische trap. Patton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Victorine geeft de bal voor. Jolie kopt de bal weg. Sandler heeft problemen om de bal te vangen. Velo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Victorine geeft de bal voor. Inworp. Jolie met een snelle inworp. Uribe geeft een lange en hoge pass. Rychter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jolie geeft een hoge lob. Velo rent richting de bal. Velo passt de bal met de wreef. Rychter is nu in balbezit. Rychter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Patton neemt vlug de vrije trap. Vallès geeft een hoge lob. Victorine probeert de bal aan de voet te houden. Velo rent richting de bal. Velo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Sandler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velo verovert de bal door een tackle van achteren. Velo probeert naar een medespeler te passen. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter haalt uit met een fantastische trap. Patton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampa Bay Rowdies - THE VIKINGS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampa Bay Rowdies 81%, THE VIKINGS 19%.
Tampa Bay Rowdies - THE VIKINGS 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Curry de bal. Uribe is nu in balbezit. Uribe passt de bal met de wreef. Velo heeft problemen om de bal te vangen. Velo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampa Bay Rowdies - THE VIKINGS 0:2

53e minuut.
Bronner kopt de bal weg. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe geeft de bal voor. Klungelig pakt Velo de bal. Velo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
James probeert naar een medespeler te passen. Hesmer rent richting de bal. Hesmer passt de bal met de wreef. Velo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo haalt uit met een fantastische trap. Patton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tampa Bay Rowdies - THE VIKINGS 0:3

64e minuut.
Jolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolie geeft een lange en hoge pass. Rychter rent richting de bal. Velo rent richting de bal. Velo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampa Bay Rowdies - THE VIKINGS 0:4

72e minuut.
Vallès kopt de bal weg. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe met een sublieme pass. Rychter rent richting de bal. Rychter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Velo schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Curry de bal. Uribe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Radcliffe geeft de bal voor. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe passt de bal met de wreef. Velo is nu in balbezit. Velo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rychter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vallès de bal. Vallès probeert naar een medespeler te passen. Velo rent richting de bal. Velo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampa Bay Rowdies 63%, THE VIKINGS 37%.
Tampa Bay Rowdies - THE VIKINGS 0:4