Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Lions FC Curva A Napoli
Normal Tactiek 433z
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 36.2
poor Schieten formidable
poor Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Peterson geeft een hoge lob. Inworp. Cianciarusso met de inworp. Quang Trung geeft een hoge lob. Pipar springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Manal is nu in balbezit. Legosi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:1

7e minuut.
Lillemägi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bean met de inworp. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:2

10e minuut.
Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal geeft de bal voor. Pipar rent richting de bal. Pipar schiet op doel. Peterson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:3

16e minuut.
Klungelig pakt Quang Trung de bal. Quang Trung geeft een lange en hoge pass. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peterson de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:4

18e minuut.
Lillemägi onderschept slim de pass. Lillemägi probeert naar een medespeler te passen. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar haalt uit met een fantastische trap. Whitham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:5

21e minuut.
Kebula heeft problemen om de bal te vangen. Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński probeert naar een medespeler te passen. Pipar is nu in balbezit. Pipar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Cianciarusso heeft problemen om de bal te vangen. Lillemägi is nu in balbezit. Lillemägi passt de bal zonder na te denken. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Broker passt de bal in één keer door. Pipar rent richting de bal. Pipar met een sublieme pass. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung schiet op doel. Whitham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:6

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Abren de bal onder controle te krijgen. Broker rent richting de bal. Broker speelt de bal door. Pipar is nu in balbezit. Pipar schiet op doel. Whitham bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Broker is nu in balbezit. Broker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abren de bal. Pipar rent richting de bal. Pipar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:7

35e minuut.
Bean geeft de bal voor. Rock kopt de bal weg. Manal heeft problemen om de bal te vangen. Pipar rent richting de bal. Pipar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Abren de bal. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung met een sublieme pass. Pipar is nu in balbezit. Pipar schiet op doel. Whitham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:8

39e minuut.
Grand probeert naar een medespeler te passen. Quang Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pipar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Broker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker passt de bal in één keer door. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar haalt uit met een fantastische trap. Whitham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Lions FC 79%, Curva A Napoli 21%.
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:9

47e minuut.
Legosi verovert de bal door een tackle van achteren. Pipar rent richting de bal. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar rent richting de bal. Pipar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:10

56e minuut.
Kacperzak rent richting de bal. Broker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Funk. Funk krijgt een gele kaart. Broker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kacperzak met een snel genomen vrije trap. Manal rent richting de bal. Manal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker onderschept slim de pass. Broker speelt de bal door. Pipar rent richting de bal. Pipar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lillemägi met een sublieme pass. Cianciarusso rent richting de bal. Cianciarusso passt de bal in één keer door. Pipar rent richting de bal. Pipar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:11

68e minuut.
Nygård passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pipar de bal. Quang Trung rent richting de bal. Pipar is nu in balbezit. Pipar haalt uit met een fantastische trap. Whitham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Funk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lillemägi onderschept slim de pass. Lillemägi passt de bal in één keer door. Pipar heeft problemen om de bal te vangen. Pipar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Whitham met een harde bal richting middenveld. Broker kopt de bal weg. Daar is Bean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Pipar is nu in balbezit. Legosi rent richting de bal. Pipar verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Manal de bal. Manal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cianciarusso probeert naar een medespeler te passen. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal is nu in balbezit. Manal draait met de bal, schiet en ... Whitham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:12

81e minuut.
Funk speelt de bal door. Grand rent richting de bal. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:13

83e minuut.
Daar is Pipar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipar passt de bal met de wreef. Manal rent richting de bal. Manal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:14

87e minuut.
Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal speelt de bal door. Pipar is nu in balbezit. Pipar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Koliński rent richting de bal. Lillemägi is nu in balbezit. Lillemägi met een sublieme pass. Pipar rent richting de bal. Pipar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Lions FC 73%, Curva A Napoli 27%.
Royal Lions FC - Curva A Napoli 0:14