Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Scranton FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Vanney met een harde bal richting middenveld. Camden kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nady de bal onder controle te krijgen. Cook rent richting de bal. Cook draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dobson is nu in balbezit. Dobson passt de bal in één keer door. Nady met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Barclay verovert de bal door een tackle van achteren. Barclay met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Cook draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Scranton FC 0:1

29e minuut.
Meola geeft een hoge lob. Inworp. Noonan met de inworp. Bolton is nu in balbezit. Bolton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Camden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nady de bal. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook schiet op doel. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Scranton FC 0:2

34e minuut.
Nady raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zeller komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Clanton geeft een hoge lob. Inworp. Noonan met een snelle inworp. Bolton rent richting de bal. Bolton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 61%, Scranton FC 39%.
nvd123s FC - Scranton FC 0:2

51e minuut.
Gordon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caray komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Izzo passt de bal in één keer door. McCormick is nu in balbezit. McCormick geeft een lange en hoge pass. Caray rent richting de bal. Caray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Dobson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nunez. Nunez krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Blake geeft een hoge lob. Caray kopt de bal weg. Clanton is nu in balbezit. Bolton verovert de bal door een tackle van achteren. Bolton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 56%, Scranton FC 44%.
nvd123s FC - Scranton FC 0:2