Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE VIKINGS Manchester vz
Defend Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Vallès probeert naar een medespeler te passen. Pop-Jordanov met een sublieme pass. Velo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo haalt uit met een fantastische trap. Malik probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
O’Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo verovert de bal door een tackle van achteren. Velo speelt de bal door. Rychter rent richting de bal. Rychter draait met de bal, schiet en ... Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Uribe speelt de bal door. Havlicek is nu in balbezit. Velo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
THE VIKINGS - Manchester vz 1:0

13e minuut.
Rychter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Havlicek de bal. Velo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo haalt uit met een fantastische trap. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pop-Jordanov rent richting de bal. Dorn onderschept slim de pass. Radcliffe onderschept slim de pass. Hoovler verovert de bal door een tackle van achteren. Hoovler draait met de bal, schiet en ... James kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THE VIKINGS - Manchester vz 1:1

29e minuut.
Uribe probeert naar een medespeler te passen. Velo is nu in balbezit. Velo passt de bal zonder na te denken. Rychter is nu in balbezit. Rychter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THE VIKINGS - Manchester vz 2:1

31e minuut.
Stammler kopt de bal weg. Pop-Jordanov rent richting de bal. Pop-Jordanov passt de bal zonder na te denken. Velo is nu in balbezit. Velo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vallès geeft de bal voor. Velo rent richting de bal. Velo probeert naar een medespeler te passen. Rychter rent richting de bal. Rychter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Velo onderschept slim de pass. Velo probeert naar een medespeler te passen. Rychter is nu in balbezit. Rychter schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE VIKINGS - Manchester vz 3:1

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat James niet meer kan verder spelen. Kreis komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Jaqua is nu in balbezit. Jaqua passt de bal in één keer door. Malik is nu in balbezit. Velo is nu in balbezit. Velo draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Rychter verovert de bal door een tackle van achteren. Jaqua rent richting de bal. Rychter onderschept slim de pass. Rychter schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
THE VIKINGS - Manchester vz 4:1

44e minuut.
Dorn speelt de bal door. Hoovler rent richting de bal. Velo onderschept slim de pass. Velo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE VIKINGS 35%, Manchester vz 65%.
THE VIKINGS - Manchester vz 4:1

46e minuut.
Uribe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jolie komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Stammler rent richting de bal. Velo onderschept slim de pass. Velo passt de bal met de wreef. Rychter heeft problemen om de bal te vangen. Rychter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Retlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radcliffe rent richting de bal. Radcliffe geeft de bal voor. Velo rent richting de bal. Velo geeft de bal voor. Floyd bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Retlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vallès bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallès geeft de bal voor. Klungelig pakt Velo de bal. Velo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds geeft de bal voor. Edwards rent richting de bal. Rychter rent richting de bal. Rychter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Edwards rent richting de bal. Rychter onderschept slim de pass. Rychter speelt de bal door. Velo rent richting de bal. Velo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THE VIKINGS - Manchester vz 5:1

87e minuut.
Retlewski rent richting de bal. Retlewski geeft de bal voor. Velo is nu in balbezit. Velo heeft problemen om de bal te vangen. Velo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE VIKINGS 31%, Manchester vz 69%.
THE VIKINGS - Manchester vz 5:1