Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Curva A Napoli THE VIKINGS
433z Tactiek Defend
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 23.4
excellent Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Velo passt de bal in één keer door. Uribe heeft problemen om de bal te vangen. Uribe met een sublieme pass. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 1:0

14e minuut.
Reynolds kopt de bal weg. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti passt de bal in één keer door. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Radcliffe geeft de bal voor. Manal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manal geeft een hoge lob. Quang Trung rent richting de bal. Quang Trung schiet op doel. Kreis bokst de bal weg. Pipar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 2:0

26e minuut.
Rychter kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kacperzak de bal onder controle te krijgen. Velo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo schiet op doel. Caindoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grigoletti is nu in balbezit. Pipar is nu in balbezit. Grigoletti speelt de bal door. Pipar rent richting de bal. Pipar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 3:0

29e minuut.
Uribe controleert de bal met de borst. Manal rent richting de bal. Uribe maakt een afschuwelijke overtreding. Uribe krijgt een gele kaart. Manal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kebula met een snel genomen vrije trap. Pipar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Tyczka kopt de bal weg. Cianciarusso is nu in balbezit. Cianciarusso probeert naar een medespeler te passen. Quang Trung is nu in balbezit. Quang Trung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pop-Jordanov onderschept slim de pass. Pop-Jordanov geeft de bal voor. Velo is nu in balbezit. Velo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 3:1

42e minuut.
Nygård kopt de bal weg. Klungelig pakt Kebula de bal. Velo rent richting de bal. Velo haalt uit met een fantastische trap. Caindoc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 3:2

44e minuut.
Cianciarusso is nu in balbezit. Cianciarusso geeft een hoge lob. Daar is Radcliffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipar rent richting de bal. Pipar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva A Napoli 33%, THE VIKINGS 67%.
Curva A Napoli - THE VIKINGS 4:2

46e minuut.
Klungelig pakt Velo de bal. Rychter met een sublieme pass. Klungelig pakt Pop-Jordanov de bal. Pipar is nu in balbezit. Pipar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 5:2

50e minuut.
Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Radcliffe verovert de bal door een tackle van achteren. Radcliffe geeft de bal voor. Velo is nu in balbezit. Velo schiet op doel. Caindoc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kebula kopt de bal weg. Larginas heeft problemen om de bal te vangen. Velo rent richting de bal. Rychter rent richting de bal. Rychter draait met de bal, schiet en ... Caindoc bokst de bal weg. Daar is Nygård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vallès neemt de hoekschop. Velo springt en kopt de bal. Caindoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt Cianciarusso de bal. Cianciarusso geeft een lange en hoge pass. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar haalt uit met een fantastische trap. Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 6:2

58e minuut.
Pipar heeft problemen om de bal te vangen. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti probeert naar een medespeler te passen. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 7:2

62e minuut.
Grigoletti is nu in balbezit. Daar is Manal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal is nu in balbezit. Manal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kreis trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Uribe de bal. Grigoletti met een sublieme pass. Cianciarusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cianciarusso draait met de bal, schiet en ... Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Larginas verovert de bal door een tackle van achteren. Larginas geeft een hoge lob. Pipar rent richting de bal. Pipar schiet op doel. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 8:2

67e minuut.
Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Larginas met de inworp. Manal is nu in balbezit. Manal geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cianciarusso met een sublieme pass. Larginas rent richting de bal. Larginas geeft een hoge lob. Daar is Manal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kacperzak geeft een hoge lob. Velo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo heeft problemen om de bal te vangen. Velo schiet op doel. Caindoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Grigoletti met een sublieme pass. Cianciarusso is nu in balbezit. Cianciarusso speelt de bal door. Pipar rent richting de bal. Pipar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manal schiet op doel. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kreis trapt de bal weg. Larginas kopt de bal weg. Reynolds rent richting de bal. Quang Trung onderschept slim de pass. Quang Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pipar is nu in balbezit. Pipar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 9:2

85e minuut.
Inworp. Cianciarusso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Retlewski is nu in balbezit. Quang Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trung geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Grigoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletti speelt de bal door. Pipar heeft problemen om de bal te vangen. Pipar draait met de bal, schiet en ... Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 10:2

90e minuut.
Velo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rychter de bal. Pipar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Curva A Napoli - THE VIKINGS 11:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curva A Napoli 32%, THE VIKINGS 68%.
Curva A Napoli - THE VIKINGS 11:2