Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Sesvete AC Nobiallo
:) Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.1 gemiddelde waardering 33.4
average Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Bradford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradford passt de bal met de wreef. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita schiet op doel. Gallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - AC Nobiallo 0:1

4e minuut.
Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea speelt de bal door. Newman probeert de bal aan de voet te houden. Scuderin is nu in balbezit. Scuderin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Woodson geeft de bal voor. Conner rent richting de bal. Scuderin verovert de bal door een tackle van achteren. Waskita rent richting de bal. Waskita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waskita rent richting de bal. Waskita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - AC Nobiallo 0:2

13e minuut.
Scuderin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Waskita de bal onder controle te krijgen. McNelis rent richting de bal. Waskita verovert de bal door een tackle van achteren. Waskita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Conner geeft een lange en hoge pass. Stephenson heeft problemen om de bal te vangen. Stephenson met een sublieme pass. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita draait met de bal, schiet en ... Gallo bokst de bal weg.

21e minuut.
Oţelea rent richting de bal. Newman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oţelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oţelea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scuderin rent richting de bal. Scuderin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oţelea rent richting de bal. Newman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Newman krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Stephenson is nu in balbezit. Scuderin is nu in balbezit. Stephenson rent richting de bal. Scuderin geeft een hoge lob. Waskita krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oţelea geeft een lange en hoge pass. Sabry probeert naar een medespeler te passen. Waskita rent richting de bal. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Gallo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zulu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - AC Nobiallo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Sesvete 68%, AC Nobiallo 32%.
NK Sesvete - AC Nobiallo 0:3

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Rhine de bal onder controle te krijgen. Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodson geeft de bal voor. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham draait met de bal, schiet en ... Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bradford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oţelea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oţelea komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
York met de inworp. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea speelt de bal door. Waskita is nu in balbezit. Waskita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - AC Nobiallo 0:4

64e minuut.
Komor onderschept slim de pass. Hull bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor verovert de bal door een tackle van achteren. Komor geeft een lange en hoge pass. Scuderin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - AC Nobiallo 0:5

71e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. York verovert de bal door een tackle van achteren. York passt de bal zonder na te denken. Waskita rent richting de bal. Waskita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Sesvete - AC Nobiallo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Sesvete 65%, AC Nobiallo 35%.
NK Sesvete - AC Nobiallo 0:6