Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.03
  • Stadion: Cardin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2624
Cardin Blue Tornado
343 Tactiek 523
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Blair trapt de bal weg van het doel. Daviess kopt de bal weg. Klungelig pakt Terry de bal. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno draait met de bal, schiet en ... Blair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - Blue Tornado 1:0

6e minuut.
Izzard is nu in balbezit. Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Izzard naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Malik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terris komt het veld opgelopen. Blair trapt de bal weg van het doel. Terris heeft problemen om de bal te vangen. Moreno begaat een overtreding. Moreno krijgt een gele kaart. Terris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Terry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McCormick rent richting de bal. McCormick schiet op doel. Omekanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Vidojević rent richting de bal. Vidojević probeert naar een medespeler te passen. Podlaski is nu in balbezit. McCormick verovert de bal door een tackle van achteren. McCormick haalt uit met een fantastische trap. Omekanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
McCormick rent richting de bal. Elmacı rent richting de bal. Stăvaru is nu in balbezit. McCormick verovert de bal door een tackle van achteren. McCormick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardin - Blue Tornado 1:1

30e minuut.
Daviess speelt de bal door. Isham is nu in balbezit. Lehter verovert de bal door een tackle van achteren. Dell onderschept slim de pass. Dell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Gotor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldo passt de bal met de wreef. McCormick is nu in balbezit. McCormick haalt uit met een fantastische trap. Omekanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardin 62%, Blue Tornado 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardin - Blue Tornado 1:1

49e minuut.
Daar is Terris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dell rent richting de bal. Terris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terris krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gotor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Terris bereikt de bal nog maar net als eerste. Terris draait met de bal, schiet en ... McCormick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - Blue Tornado 1:2

70e minuut.
Omekanda trapt de bal weg. Vidojević kopt de bal weg. Klungelig pakt McCormick de bal. Terris bereikt de bal nog maar net als eerste. Terris haalt uit met een fantastische trap. Omekanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Brito met een snelle inworp. Elmacı is nu in balbezit. Tuzio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elmacı raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. McCormick neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
McCormick controleert de bal met de borst. Tuzio is nu in balbezit. McCormick onderschept slim de pass. McCormick draait met de bal, schiet en ... Omekanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - Blue Tornado 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardin 47%, Blue Tornado 53%.
Cardin - Blue Tornado 1:3