Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.03
  • Stadion: Supriadi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3526
Supriadi Sarajevo United
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Morillo probeert naar een medespeler te passen. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashe rent richting de bal. Barnett rent richting de bal. Barnett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supriadi - Sarajevo United 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məhərəmli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashe met een sublieme pass. Barnett rent richting de bal. Barnett haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Langosz met een sublieme pass. Daar is Ashe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashe passt de bal zonder na te denken. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett schiet op doel. Gonzalez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Langosz probeert naar een medespeler te passen. Foxx bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxx geeft de bal voor. Barnett rent richting de bal. Barnett haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Langosz geeft een hoge lob. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashe rent richting de bal. Barnett rent richting de bal. Barnett schiet op doel. Gonzalez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Supriadi - Sarajevo United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supriadi 38%, Sarajevo United 62%.
Supriadi - Sarajevo United 2:0

55e minuut.
Szalony met een sublieme pass. Blakely rent richting de bal. Blakely speelt de bal door. Waller bereikt de bal nog maar net als eerste. Waller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Barnett draait met de bal, schiet en ... Gonzalez probeert naar een medespeler te passen. Morillo speelt de bal door. Barnett is nu in balbezit. Barnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supriadi - Sarajevo United 3:0

63e minuut.
Van Buren trapt de bal weg. Ashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashe probeert naar een medespeler te passen. Gullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullo rent richting de bal. Black onderschept slim de pass. Black geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt del Barrio de bal. Van Buren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Foxx probeert naar een medespeler te passen. Robertson is nu in balbezit. Ashe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robertson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Robertson kan niet meer verder spelen. Duran komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Szalony geeft een hoge lob. Barnett speelt de bal door. Ashe rent richting de bal. Barnett is nu in balbezit. Barnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supriadi - Sarajevo United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supriadi 43%, Sarajevo United 57%.
Supriadi - Sarajevo United 4:0