Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.03
  • Stadion: Fuego FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1019
Fuego FC Texas Republic F.C.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Downing onderschept slim de pass. Gore bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brunt zijn tegenspeler op de grond. Brunt krijgt een gele kaart.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rogers neemt de hoekschop. Gore krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Calhoun de bal. Calhoun haalt uit met een fantastische trap. Reynolds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Brunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunt. Brunt krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

26e minuut.
Reynolds probeert naar een medespeler te passen. Calhoun rent richting de bal. Calhoun passt de bal in één keer door. Dawson rent richting de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuego FC - Texas Republic F.C. 1:0

34e minuut.
Gidel speelt de bal door. Sutton is nu in balbezit. Sutton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dawson de bal. Dawson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Downing geeft een hoge lob. Ferrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Graham krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrell met een snelle inworp. Downing bereikt de bal nog maar net als eerste. Downing draait met de bal, schiet en ... Hart verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuego FC - Texas Republic F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuego FC 60%, Texas Republic F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuego FC - Texas Republic F.C. 1:1

56e minuut.
Klungelig pakt Sutton de bal. Downing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gidel krijgt een gele kaart. Downing raakt geblesseerd tijdens het duel. Fanning komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Abren trapt de bal weg. Moss rent richting de bal. Moss passt de bal in één keer door. Downing is nu in balbezit. Downing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Rogers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogers passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson haalt uit met een fantastische trap. Reynolds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuego FC 56%, Texas Republic F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuego FC - Texas Republic F.C. 1:1