Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlanta United FC Cardin
442 Tactiek 343
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen poor


12e minuut.
Omekanda met een harde bal richting middenveld. Swenson kopt de bal weg. Daar is Tuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. De Rosario draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Corrales geeft een hoge lob. Wooten is nu in balbezit. Podlaski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wooten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barry legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Omekanda trapt de bal weg. Swenson rent richting de bal. Swenson passt de bal in één keer door. Wooten is nu in balbezit. Wooten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stăvaru speelt de bal door. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil geeft de bal voor. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten haalt uit met een fantastische trap. Omekanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Isham is nu in balbezit. Isham draait met de bal, schiet en ... Sheen heeft problemen om de bal te vangen. Dell rent richting de bal. Dell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlanta United FC 42%, Cardin 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlanta United FC - Cardin 0:0

52e minuut.
Moreno rent richting de bal. Meck onderschept slim de pass. Meck met een sublieme pass. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doldo rent richting de bal. Lawson verovert de bal door een tackle van achteren. Lawson geeft een hoge lob. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Podlaski zijn tegenspeler op de grond. Podlaski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Deane met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Isham de bal. Swenson speelt de bal door. Wooten is nu in balbezit. Wooten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tuzio geeft een lange en hoge pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal in één keer door. Isham rent richting de bal. Isham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlanta United FC 49%, Cardin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlanta United FC - Cardin 0:0