Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tornado Idris Machine
523 Tactiek 523
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Moroşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik onderschept slim de pass. Malik passt de bal zonder na te denken. McCormick is nu in balbezit. McCormick haalt uit met een fantastische trap. Edwards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tornado - Idris Machine 1:0

34e minuut.
Russell onderschept slim de pass. Daar is Russell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aaron is nu in balbezit. Russell rent richting de bal. Russell schiet op doel. Blair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Gotor verovert de bal door een tackle van achteren. Fábri probeert naar een medespeler te passen. McCormick is nu in balbezit. McCormick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tornado 41%, Idris Machine 59%.
Blue Tornado - Idris Machine 1:0

51e minuut.
Bagdonas rent richting de bal. Bagdonas geeft een lange en hoge pass. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Izzard is nu in balbezit. Izzard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dziubański de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vidojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević geeft een hoge lob. Fábri rent richting de bal. McCormick onderschept slim de pass. McCormick haalt uit met een fantastische trap. Edwards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izzard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tornado - Idris Machine 2:0

81e minuut.
Fábri rent richting de bal. Fábri passt de bal zonder na te denken. McCormick heeft problemen om de bal te vangen. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Moroşan onderschept slim de pass. Brito onderschept slim de pass. Brito geeft een hoge lob. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard draait met de bal, schiet en ... Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Blair trapt de bal weg van het doel. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pupinas krijgt een gele kaart. Elmacı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Elmacı kan niet meer verder spelen. Coleman komt het veld opgelopen. Malik met een snel genomen vrije trap. McCormick rent richting de bal. McCormick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tornado 45%, Idris Machine 55%.
Blue Tornado - Idris Machine 2:0