Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.03
  • Stadion: Cardin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1346
Cardin Nk.Celik
343 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tarley geeft een hoge lob. Scott rent richting de bal. Brunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunt draait met de bal, schiet en ... Omekanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - Nk.Celik 0:1

16e minuut.
Barbour kopt de bal weg. Pineda rent richting de bal. Pineda met een sublieme pass. Brunt is nu in balbezit. Brunt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Walls geeft een hoge lob. Doldo heeft problemen om de bal te vangen. Doldo geeft een lange en hoge pass. Dell is nu in balbezit. Dell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tarley rent richting de bal. Tarley speelt de bal door. Brunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunt haalt uit met een fantastische trap. Omekanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - Nk.Celik 0:2

29e minuut.
Daviess geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scott met de inworp. Braxton rent richting de bal. Braxton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - Nk.Celik 0:3

41e minuut.
Brunt verovert de bal door een tackle van achteren. Braxton is nu in balbezit. Brunt rent richting de bal. Brunt draait met de bal, schiet en ... Omekanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - Nk.Celik 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardin 49%, Nk.Celik 51%.
Cardin - Nk.Celik 0:4

46e minuut.
Harrington heeft problemen om de bal te vangen. Dell onderschept slim de pass. Dell passt de bal zonder na te denken. Isham is nu in balbezit. Isham draait met de bal, schiet en ... Gibbs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gibbs probeert naar een medespeler te passen. Braxton kopt de bal weg. Brunt is nu in balbezit. Brunt haalt uit met een fantastische trap. Omekanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardin - Nk.Celik 0:5

62e minuut.
Scott speelt de bal door. Tuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Braxton onderschept slim de pass. Braxton draait met de bal, schiet en ... Omekanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Tuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda rent richting de bal. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gibbs trapt de bal weg van het doel. Tarley rent richting de bal. Tarley probeert naar een medespeler te passen. Brunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardin 49%, Nk.Celik 51%.
Cardin - Nk.Celik 0:5