Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunner Glue Factory Elmora United FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Goodfellow is nu in balbezit. Avery onderschept slim de pass. Avery passt de bal zonder na te denken. Pollack is nu in balbezit. Pollack draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner Glue Factory - Elmora United FC 0:1

5e minuut.
Behncke rent richting de bal. Behncke passt de bal in één keer door. McMahon is nu in balbezit. Avery rent richting de bal. Avery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sherwood is nu in balbezit. Lowery verovert de bal door een tackle van achteren. Lowery met een sublieme pass. Avery bereikt de bal nog maar net als eerste. Avery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pattison bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier verovert de bal door een tackle van achteren. Frazier speelt de bal door. Behncke heeft problemen om de bal te vangen. Behncke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Boone trapt de bal weg. Avery kopt de bal weg. McMahon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pollack rent richting de bal. Pollack schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Behncke heeft problemen om de bal te vangen. Hartnett is nu in balbezit. Behncke verovert de bal door een tackle van achteren. Behncke draait met de bal, schiet en ... Boone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gunner Glue Factory - Elmora United FC 1:1

19e minuut.
Pollack is nu in balbezit. Avery bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodfellow bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollack is nu in balbezit. Pollack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner Glue Factory - Elmora United FC 1:2

29e minuut.
Simon is nu in balbezit. Dempsey verovert de bal door een tackle van achteren. Dempsey passt de bal met de wreef. Behncke rent richting de bal. Behncke haalt uit met een fantastische trap. Boone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner Glue Factory 66%, Elmora United FC 34%.
Gunner Glue Factory - Elmora United FC 1:2

68e minuut.
Frazier is nu in balbezit. Frazier met een sublieme pass. Behncke heeft problemen om de bal te vangen. Behncke haalt uit met een fantastische trap. Boone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gunner Glue Factory - Elmora United FC 2:2

72e minuut.
Dempsey is nu in balbezit. Hartnett onderschept slim de pass. Hartnett passt de bal in één keer door. Behncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Behncke haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon speelt de bal door. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollack bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gunner Glue Factory - Elmora United FC 2:3

84e minuut.
Witt geeft een lange en hoge pass. Bosworth kopt de bal weg. Witt heeft problemen om de bal te vangen. Dempsey is nu in balbezit. Dempsey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dempsey speelt de bal door. Behncke rent richting de bal. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Dempsey onderschept slim de pass. Dempsey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunner Glue Factory 50%, Elmora United FC 50%.
Gunner Glue Factory - Elmora United FC 2:3