Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Florida Wild
flat four Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 25.6
uitstekend Schieten slecht
goed Passen matig
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Cheatham speelt de bal door. Ałtyn is nu in balbezit. Ałtyn probeert naar een medespeler te passen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Florida Wild 1:0

4e minuut.
Hutai rent richting de bal. Helms probeert naar een medespeler te passen. Hejduk heeft problemen om de bal te vangen. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai draait met de bal, schiet en ... Burgess bokst de bal weg.

14e minuut.
Hutai is nu in balbezit. Vörös rent richting de bal. Vörös speelt de bal door. Daar is Hutai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai schiet op doel. Burgess probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Florida Wild 2:0

17e minuut.
Doeltrap. Dilazzaro trapt de bal weg van het doel. Rycak kopt de bal weg. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. Burgess kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Daar is Vörös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś passt de bal in één keer door. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Hutai springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ałtyn verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös rent richting de bal. Vörös met een sublieme pass. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nady verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś met een sublieme pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Burgess werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Florida Wild 3:0

44e minuut.
Nady speelt de bal door. McKenzie heeft problemen om de bal te vangen. Parkman rent richting de bal. Vörös onderschept slim de pass. Vörös schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 30%, Florida Wild 70%.
Chula Vista United - Florida Wild 3:0

47e minuut.
Vörös speelt de bal door. Hutai is nu in balbezit. Zinger rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ałtyn met een snelle inworp. Trujillo speelt de bal door. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Helms speelt de bal door. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitruś krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vörös speelt de bal door. Dorman onderschept slim de pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Florida Wild 4:0

56e minuut.
Rycak is nu in balbezit. Cheatham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rycak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rabello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hutai krijgt zijn hoofd ertegen. Burgess bokst de bal weg.

60e minuut.
Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös schiet op doel. Burgess probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rycak rent richting de bal. Rycak geeft de bal voor. Hutai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Florida Wild 5:0

65e minuut.
Parkman is nu in balbezit. Parkman met een sublieme pass. Daar is Vörös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös draait met de bal, schiet en ... Dorman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drăgănescu neemt de hoekschop. Rycak kopt de bal weg. Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Florida Wild 6:0

70e minuut.
Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś rent richting de bal. Mitruś passt de bal in één keer door. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. Burgess bokst de bal weg. Inworp. Cumberland komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel. Dorman kopt de bal weg. Vörös heeft problemen om de bal te vangen. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Florida Wild 7:0

79e minuut.
Daar is Vörös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös probeert naar een medespeler te passen. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Lerch komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Inworp. Dardano komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Helms rent richting de bal. Helms passt de bal zonder na te denken. Cumberland probeert naar een medespeler te passen. Dardano is nu in balbezit. Dardano schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 30%, Florida Wild 70%.
Chula Vista United - Florida Wild 7:0