Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florida Wild Chula Vista United
Norm Tactiek flat four
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Nawoj geeft de bal voor. Ałtyn kopt de bal weg. Rycak geeft een lange en hoge pass. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel. Arcas Piqueres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Drăgănescu passt de bal met de wreef. Vörös is nu in balbezit. Mago begaat een overtreding. Mago krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gyurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurta geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández kopt de bal weg. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:0

10e minuut.
Gyurta verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurta met een sublieme pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Nawoj geeft een hoge lob. Marcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn geeft een hoge lob. Hutai springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rycak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak passt de bal met de wreef. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Florida Wild - Chula Vista United 1:1

19e minuut.
Del Santi rent richting de bal. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo met een sublieme pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. Arcas Piqueres bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:2

21e minuut.
Del Santi met een sublieme pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández passt de bal in één keer door. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj geeft een lange en hoge pass. Vörös rent richting de bal. Vörös geeft een lange en hoge pass. Hutai is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:3

26e minuut.
Arcas Piqueres met een harde bal richting middenveld. Rycak is nu in balbezit. Rycak met een sublieme pass. Górniak is nu in balbezit. Górniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Arcas Piqueres trapt de bal weg. Mago kopt de bal weg. Drăgănescu geeft de bal voor. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Trujillo met de inworp. Rycak rent richting de bal. Rycak met een sublieme pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:4

38e minuut.
Petardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mago de bal. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:5

41e minuut.
Ałtyn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcu. Ałtyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drăgănescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hutai krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 63%, Chula Vista United 37%.
Florida Wild - Chula Vista United 1:5

49e minuut.
Ałtyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Hutai de bal. Petardo rent richting de bal. Vörös onderschept slim de pass. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:6

51e minuut.
Vörös rent richting de bal. Petardo rent richting de bal. Vörös onderschept slim de pass. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Arcas Piqueres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ałtyn met een sublieme pass. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo is nu in balbezit. Hutai onderschept slim de pass. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Simatović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is Petardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai is nu in balbezit. Marcu rent richting de bal. Vörös onderschept slim de pass. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Wąsik komt het veld opgelopen. Pedregosa komt het veld opgelopen. Chromik komt het veld opgelopen. Sansonetto komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vörös de bal. Chromik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chromik krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:7

72e minuut.
Rabello geeft een lange en hoge pass. Hutai is nu in balbezit. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:8

84e minuut.
Gyurta geeft de bal voor. Rabello geeft een lange en hoge pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - Chula Vista United 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 63%, Chula Vista United 37%.
Florida Wild - Chula Vista United 1:9