Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.04
  • Stadion: Supremes Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1351
Supremes Los Vaqueros FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Coulter bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualls onderschept slim de pass. Qualls probeert naar een medespeler te passen. Irvin rent richting de bal. Irvin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremes - Los Vaqueros FC 1:0

13e minuut.
Iglesias passt de bal zonder na te denken. Sinclaire rent richting de bal. Coulter maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Coulter moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coulter schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Butler probeert naar een medespeler te passen. Keaton rent richting de bal. Irvin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irvin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Harlan met een snelle inworp. Keaton rent richting de bal. Arena onderschept slim de pass. Arena geeft een hoge lob. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremes 61%, Los Vaqueros FC 39%.
Supremes - Los Vaqueros FC 1:0

56e minuut.
Lemonds geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aloisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazorchick rent richting de bal. Lazorchick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pennyworth onderschept slim de pass. Clay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennyworth verovert de bal door een tackle van achteren. Pennyworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremes - Los Vaqueros FC 2:0

72e minuut.
O`Brien rent richting de bal. O`Brien speelt de bal door. Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripken draait met de bal, schiet en ... Woods maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremes 38%, Los Vaqueros FC 62%.
Supremes - Los Vaqueros FC 2:0