Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.04
  • Stadion: Oui Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1753
Oui Florida Wild
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 30.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ritter probeert de bal aan de voet te houden. Styczyński rent richting de bal. Styczyński passt de bal met de wreef. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Burgess bokst de bal weg.

24e minuut.
Daniec rent richting de bal. Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher passt de bal met de wreef. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński schiet op doel. Burgess bokst de bal weg. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgess probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oui - Florida Wild 1:0

30e minuut.
Daar is Styczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniec rent richting de bal. Daniec passt de bal zonder na te denken. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oui - Florida Wild 2:0

40e minuut.
Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniec probeert naar een medespeler te passen. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bâtă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Santi met een snelle inworp. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Bâtă trapt de bal weg. Klungelig pakt Tys de bal. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oui 49%, Florida Wild 51%.
Oui - Florida Wild 2:0

46e minuut.
Vangi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fidler probeert naar een medespeler te passen. Del Santi rent richting de bal. Met opzet legt Ritter zijn tegenspeler op de grond. Ritter is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daniec heeft problemen om de bal te vangen. Fletcher rent richting de bal. Fletcher speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petardo komt het veld opgelopen. Pedregosa komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Bâtă geeft een lange en hoge pass. Thurman kopt de bal weg. Styczyński rent richting de bal. Styczyński heeft problemen om de bal te vangen. Styczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Marcu verovert de bal door een tackle van achteren. Marcu geeft een lange en hoge pass. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Asner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oui - Florida Wild 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oui 70%, Florida Wild 30%.
Oui - Florida Wild 2:1