Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jadmir fc Chula Vista United
Normal Tactiek flat four
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Vörös rent richting de bal. Vörös passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai schiet op doel. Maynard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Brand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:1

5e minuut.
Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello geeft de bal voor. Hutai controleert de bal met de borst. Vörös rent richting de bal. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Rycak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vörös is nu in balbezit. Vörös geeft een hoge lob. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Maynard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:2

11e minuut.
Norton kopt de bal weg. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn passt de bal in één keer door. Vörös is nu in balbezit. Vörös schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:3

13e minuut.
Mitruś rent richting de bal. Rycak probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:4

15e minuut.
Hutai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vörös de bal. Baker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vörös raakt geblesseerd tijdens het duel. Vörös kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:5

18e minuut.
Mitruś passt de bal met de wreef. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Issel krijgt een gele kaart. Hutai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vörös komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Issel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mitruś de bal onder controle te krijgen. Godbey rent richting de bal. Dewart is nu in balbezit. Dewart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rycak probeert de bal met de borst te controleren. Rycak met een sublieme pass. Brand is nu in balbezit. Hutai onderschept slim de pass. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maynard trapt de bal weg van het doel. Rycak kopt de bal weg. Klungelig pakt Brand de bal. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:6

25e minuut.
Vörös passt de bal met de wreef. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel. Arnaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maynard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:7

27e minuut.
Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu speelt de bal door. Hutai kan de bal niet met de borst controleren. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Lawless is nu in balbezit. Ałtyn is nu in balbezit. Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Issel rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Vörös rent richting de bal. Vörös haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös is nu in balbezit. Vörös haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:8

37e minuut.
Mitruś met een sublieme pass. Hutai is nu in balbezit. Oaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rycak kopt de bal weg. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hutai is nu in balbezit. Arnaud is nu in balbezit. Hutai onderschept slim de pass. Hutai schiet op doel. Maynard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jadmir fc 78%, Chula Vista United 22%.
jadmir fc - Chula Vista United 0:9

51e minuut.
Rutter kopt de bal weg. Daar is Mitruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitruś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:10

55e minuut.
Baker speelt de bal door. Inworp. Mitruś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rycak heeft problemen om de bal te vangen. Rycak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Maynard trapt de bal weg van het doel. Rycak kopt de bal weg. Vörös is nu in balbezit. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:11

61e minuut.
Mitruś passt de bal met de wreef. Rycak rent richting de bal. Rycak passt de bal in één keer door. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Arnaud met een harde bal richting middenveld. Rycak speelt de bal door. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mitruś met een sublieme pass. Ałtyn is nu in balbezit. Ałtyn passt de bal in één keer door. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:12

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumberland komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cumberland onderschept slim de pass. Cumberland passt de bal met de wreef. Hutai probeert naar een medespeler te passen. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ałtyn met een sublieme pass. Daar is Hutai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutter is nu in balbezit. Hutai onderschept slim de pass. Hutai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Issel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumberland rent richting de bal. Cumberland met een sublieme pass. Daar is Vörös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:13

80e minuut.
Lerch komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ... Maynard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dardano komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vörös geeft een hoge lob. Issel probeert de bal aan de voet te houden. Ałtyn probeert naar een medespeler te passen. Dardano is nu in balbezit. Dardano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jadmir fc - Chula Vista United 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jadmir fc 76%, Chula Vista United 24%.
jadmir fc - Chula Vista United 0:14