Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Oui
flat four Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 21.1
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgănescu met de inworp. Rycak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fletcher geeft een hoge lob. Faliński is nu in balbezit. Szolcsánszki rent richting de bal. Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Rycak is nu in balbezit. Rycak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Kamler is nu in balbezit. Rycak onderschept slim de pass. Rycak geeft een hoge lob. Hutai springt en kopt de bal. Asner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Rycak geeft de bal voor. Klungelig pakt Bâtă de bal. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel. Asner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński onderschept slim de pass. Faliński probeert naar een medespeler te passen. Hutai is nu in balbezit. Hutai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Styczyński rent richting de bal. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lerch probeert naar een medespeler te passen. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös met een sublieme pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Styczyński rent richting de bal. Lerch onderschept slim de pass. Lerch speelt de bal door. Hutai is nu in balbezit. Hutai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Stawski rent richting de bal. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Asner met een sublieme pass. Ałtyn kopt de bal weg. Daar is Stawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerch onderschept slim de pass. Lerch speelt de bal door. Hutai is nu in balbezit. Hutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Oui 1:0

45e minuut.
Vörös passt de bal zonder na te denken. Bâtă is nu in balbezit. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Asner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Oui 2:0

45e minuut.
Luca komt het veld opgelopen. Sidorowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 22%, Oui 78%.
Chula Vista United - Oui 2:0

46e minuut.
Ałtyn passt de bal in één keer door. Lerch is nu in balbezit. Lerch speelt de bal door. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Oui 3:0

54e minuut.
Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn geeft de bal voor. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel. Asner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Vörös met een sublieme pass. Luca is nu in balbezit. Luca geeft een lange en hoge pass. Hutai maakt een snoekduik en kopt de bal. Asner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Hutai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stawski is nu in balbezit. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bâtă de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Oui 4:0

60e minuut.
Styczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn met een sublieme pass. Lerch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerch geeft een hoge lob. Asner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Oui 5:0

74e minuut.
Hutai rent richting de bal. Fletcher rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Bâtă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Luca kopt de bal weg. Vörös is nu in balbezit. Tys verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai onderschept slim de pass. Hutai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Bâtă rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Hutai draait met de bal, schiet en ... Asner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Oui 6:0

85e minuut.
Sidorowski geeft de bal voor. Rycak kopt de bal weg. Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Asner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Oui 7:0

89e minuut.
Bâtă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rycak met een snelle inworp. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 26%, Oui 74%.
Chula Vista United - Oui 7:0