Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florida Wild jadmir fc
Norm Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Lawless passt de bal zonder na te denken. Dorman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorman geeft een hoge lob. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Oaker is nu in balbezit. Pedregosa onderschept slim de pass. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler passt de bal zonder na te denken. Pedregosa is nu in balbezit. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Maynard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Brand de bal. Pedregosa is nu in balbezit. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fidler kopt de bal weg. Dziewulski rent richting de bal. Oaker maakt een afschuwelijke overtreding. Oaker krijgt een gele kaart. Dziewulski raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacheco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dziewulski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pedregosa met een sublieme pass. Dziewulski is nu in balbezit. Rutter is nu in balbezit. Dziewulski onderschept slim de pass. Dziewulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Labiş probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski met een sublieme pass. Pedregosa is nu in balbezit. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Brand geeft de bal voor. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton geeft de bal voor. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - jadmir fc 1:0

38e minuut.
Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa onderschept slim de pass. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - jadmir fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 31%, jadmir fc 69%.
Florida Wild - jadmir fc 2:0

48e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Dziewulski is nu in balbezit. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... Maynard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Pedregosa de bal. Oaker is nu in balbezit. Oaker probeert naar een medespeler te passen. Godbey rent richting de bal. Godbey schiet op doel. Lewkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - jadmir fc 2:1

59e minuut.
Brand geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labiş met een snelle inworp. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - jadmir fc 3:1

60e minuut.
Oaker is nu in balbezit. Oaker geeft de bal voor. Dorman bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godbey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toledo Fernández komt het veld opgelopen. Petardo komt het veld opgelopen. Montesin komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dorman speelt de bal door. Del Santi rent richting de bal. Del Santi geeft een hoge lob. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski draait met de bal, schiet en ... Maynard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Klungelig pakt Toledo Fernández de bal. Dewart rent richting de bal. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacheco krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fidler speelt de bal door. Dewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewart draait met de bal, schiet en ... Dorman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - jadmir fc 3:2

72e minuut.
Toledo Fernández met een sublieme pass. Dziewulski met een sublieme pass. Daar is Dewart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco met een sublieme pass. Dorman speelt de bal door. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal rolt over de achterlijn. Daniec komt het veld opgelopen. Jabłonowski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Del Santi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jabłonowski de bal. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłonowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - jadmir fc 4:2

90e minuut.
Toledo Fernández rent richting de bal. Jabłonowski is nu in balbezit. Arnaud rent richting de bal. Jabłonowski onderschept slim de pass. Jabłonowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 41%, jadmir fc 59%.
Florida Wild - jadmir fc 4:2