Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunderhawks United FC Supremes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Eisenhower is nu in balbezit. Harlan begaat een overtreding. Eisenhower is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Richardson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hale bereikt de bal nog maar net als eerste. Arena verovert de bal door een tackle van achteren. Arena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Madsen probeert naar een medespeler te passen. Arena rent richting de bal. Arena passt de bal met de wreef. Locke bereikt de bal nog maar net als eerste. Locke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Iglesias speelt de bal door. Qualls bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Lemonds kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eisenhower geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Madsen kopt de bal weg. Arena rent richting de bal. Arena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunderhawks United FC 34%, Supremes 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thunderhawks United FC - Supremes 0:0

55e minuut.
Laurent met een harde bal richting middenveld. Lynch kopt de bal weg. Iglesias geeft de bal voor. Pennyworth is nu in balbezit. Pennyworth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunderhawks United FC 46%, Supremes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thunderhawks United FC - Supremes 0:0