Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballers FC Salinas
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Anness rent richting de bal. Dyson onderschept slim de pass. Dyson passt de bal met de wreef. Alcott is nu in balbezit. Alcott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alcott is nu in balbezit. Walls onderschept slim de pass. Walls geeft een lange en hoge pass. DiMaria bereikt de bal nog maar net als eerste. DiMaria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Alcott met een sublieme pass. Lamb onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dyson de bal. Dyson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballers FC - Salinas 0:1

38e minuut.
DiMaria is nu in balbezit. DiMaria passt de bal met de wreef. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. DiMaria bereikt de bal nog maar net als eerste. DiMaria schiet op doel. Yankey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Blakely de bal. Vandeweghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeweghe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballers FC 52%, Salinas 48%.
Ballers FC - Salinas 0:1

69e minuut.
Walls geeft de bal voor. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brenes krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Anness is nu in balbezit. Hasselhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Hasselhoff met een sublieme pass. Dyson rent richting de bal. Dyson schiet op doel. Walsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Alcott probeert naar een medespeler te passen. Dyson is nu in balbezit. Dyson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lamb de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballers FC - Salinas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballers FC 49%, Salinas 51%.
Ballers FC - Salinas 0:2