Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunderhawks United FC Florida Wild
Normal Tactiek Norm
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 33.6
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Dziewulski passt de bal in één keer door. Del Santi bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Santi met een sublieme pass. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fidler kopt de bal weg. Richardson is nu in balbezit. Toledo Fernández speelt de bal door. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Arena is nu in balbezit. Sansonetto verovert de bal door een tackle van achteren. Sansonetto speelt de bal door. Locke bereikt de bal nog maar net als eerste. Locke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lynch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dorman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labiş rent richting de bal. Labiş geeft de bal voor. Whitfield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderhawks United FC - Florida Wild 0:1

14e minuut.
Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Harlow rent richting de bal. Harlow geeft de bal voor. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sansonetto passt de bal zonder na te denken. Del Santi is nu in balbezit. Del Santi passt de bal in één keer door. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş verovert de bal door een tackle van achteren. Labiş speelt de bal door. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Whitfield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Labiş met de inworp. Toledo Fernández geeft een hoge lob. Madsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderhawks United FC - Florida Wild 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunderhawks United FC 62%, Florida Wild 38%.
Thunderhawks United FC - Florida Wild 0:2

47e minuut.
Arcas Piqueres geeft een hoge lob. Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Fidler passt de bal met de wreef. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Marcu geeft een lange en hoge pass. Dziewulski kopt de bal weg. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labiş met een snelle inworp. Lynch rent richting de bal. Toledo Fernández onderschept slim de pass. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández speelt de bal door. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torre de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Arena controleert de bal met de borst. Sansonetto onderschept slim de pass. Sansonetto met een sublieme pass. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Daniec komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petardo komt het veld opgelopen. Mago komt het veld opgelopen. Pedregosa komt het veld opgelopen. Montesin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dorman met de inworp. Labiş geeft de bal voor. Mago kopt de bal weg. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lynch is nu in balbezit. Daniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniec passt de bal met de wreef. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski draait met de bal, schiet en ... Whitfield verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Madsen onderschept slim de pass. Daniec rent richting de bal. Madsen met een sublieme pass. Arena is nu in balbezit. Arena haalt uit met een fantastische trap. Lewkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dorman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

89e minuut.
Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago geeft een hoge lob. Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Dziewulski schiet op doel. Whitfield probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Richardson geeft een lange en hoge pass. Mago kopt de bal weg. Torre heeft problemen om de bal te vangen. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunderhawks United FC - Florida Wild 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunderhawks United FC 64%, Florida Wild 36%.
Thunderhawks United FC - Florida Wild 0:3