Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.04
  • Stadion: Fire Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3458
Fire Chula Vista United
523 Tactiek flat four
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Aakula rent richting de bal. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo geeft een hoge lob. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:1

8e minuut.
Borhardt heeft problemen om de bal te vangen. Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ałtyn met een sublieme pass. Lerch rent richting de bal. Lerch met een sublieme pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:2

13e minuut.
Lerch passt de bal zonder na te denken. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn met een sublieme pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Trott trapt de bal weg. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu speelt de bal door. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn speelt de bal door. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. Trott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:3

22e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös is nu in balbezit. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Rycak probeert naar een medespeler te passen. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös onderschept slim de pass. Vörös draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Thornton rent richting de bal. Ałtyn onderschept slim de pass. Ałtyn passt de bal met de wreef. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:4

41e minuut.
Lerch rent richting de bal. Lerch passt de bal met de wreef. Hutai is nu in balbezit. Vörös rent richting de bal. Vörös haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Trujillo met een snelle inworp. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:5

45e minuut.
Sidorowski komt het veld opgelopen. Dardano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fire 69%, Chula Vista United 31%.
Fire - Chula Vista United 0:5

46e minuut.
Dardano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hutai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski geeft een lange en hoge pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Thornton rent richting de bal. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Rycak is nu in balbezit. Rycak geeft de bal voor. Trott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Klungelig pakt Salej de bal. Hutai is nu in balbezit. Salej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hutai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dardano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Trott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Kalocsay trapt de bal weg van het doel. Drăgănescu kopt de bal weg. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:6

68e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton begaat een overtreding. Drăgănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drăgănescu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hutai de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ... Trott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:7

70e minuut.
Rycak heeft problemen om de bal te vangen. Rycak passt de bal zonder na te denken. Dardano rent richting de bal. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Trott met een harde bal richting middenveld. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rycak passt de bal in één keer door. Dardano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel. Trott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:8

87e minuut.
Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fire - Chula Vista United 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fire 76%, Chula Vista United 24%.
Fire - Chula Vista United 0:9