Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.05
  • Stadion: Miles FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 886
Miles FC Dallas Power
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sapieha verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sapieha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapieha haalt uit met een fantastische trap. Baxter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jordan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miles FC - Dallas Power 0:1

12e minuut.
Luts geeft de bal voor. Daar is Yağız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağız passt de bal zonder na te denken. Acerola rent richting de bal. Acerola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Portabales speelt de bal door. Acerola is nu in balbezit. Redd rent richting de bal. Acerola onderschept slim de pass. Acerola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Truman passt de bal met de wreef. Redd is nu in balbezit. Redd draait met de bal, schiet en ... Smiorcăilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Crescio de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey verovert de bal door een tackle van achteren. Lacey speelt de bal door. Dorman rent richting de bal. Dorman haalt uit met een fantastische trap. Cartman bokst de bal weg. Lacey rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miles FC - Dallas Power 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miles FC 44%, Dallas Power 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miles FC - Dallas Power 1:1

56e minuut.
Witt passt de bal in één keer door. Sapieha heeft problemen om de bal te vangen. Sapieha passt de bal zonder na te denken. Acerola rent richting de bal. Acerola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Miles FC - Dallas Power 1:2

64e minuut.
Sapieha speelt de bal door. Kostyukov rent richting de bal. Iglesias begaat een overtreding. Iglesias krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Yağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson is nu in balbezit. Nelson passt de bal met de wreef. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miles FC - Dallas Power 2:2

75e minuut.
Truman passt de bal in één keer door. Redd rent richting de bal. Redd passt de bal zonder na te denken. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Cartman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miles FC - Dallas Power 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miles FC 44%, Dallas Power 56%.
Miles FC - Dallas Power 3:2