Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bennys Bennies Gastrolith Concretions
343 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 32.8
average Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Wilder kopt de bal weg. Daar is Yarbrough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollák speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bennys Bennies - Gastrolith Concretions 0:1

11e minuut.
Józefiak trapt de bal weg. Díaz-Caballero probeert de bal met de borst te controleren. Yarbrough begaat een overtreding. Yarbrough krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Díaz-Caballero raakt geblesseerd tijdens het duel. Collier met een snel genomen vrije trap. Vrban rent richting de bal. Vrban passt de bal met de wreef. Díaz-Caballero is nu in balbezit. Díaz-Caballero schiet op doel. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Malbašić speelt de bal door. Collier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abren probeert naar een medespeler te passen. Díaz-Caballero rent richting de bal. Díaz-Caballero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Endrődi met de inworp. Malbašić geeft de bal voor. Klungelig pakt Maldonado de bal. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Collier speelt de bal door. Díaz-Caballero is nu in balbezit. Vrban is nu in balbezit. Vrban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barbour heeft problemen om de bal te vangen. Vrban rent richting de bal. Vrban passt de bal met de wreef. Díaz-Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Caballero haalt uit met een fantastische trap. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Novoa speelt de bal door. Malbašić is nu in balbezit. Collier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennys Bennies 49%, Gastrolith Concretions 51%.
Bennys Bennies - Gastrolith Concretions 0:1

52e minuut.
Novoa speelt de bal door. Orłowski is nu in balbezit. Maldonado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maldonado is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Critchfield passt de bal in één keer door. Daar is Lavigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavigne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Díaz-Caballero de bal. Díaz-Caballero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Wilder verovert de bal door een tackle van achteren. Wilder geeft de bal voor. Díaz-Caballero rent richting de bal. Díaz-Caballero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bennys Bennies - Gastrolith Concretions 1:1

83e minuut.
Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi geeft een lange en hoge pass. Lavigne probeert naar een medespeler te passen. Díaz-Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Caballero draait met de bal, schiet en ... Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Novoa rent richting de bal. Abren onderschept slim de pass. Abren passt de bal in één keer door. Díaz-Caballero rent richting de bal. Díaz-Caballero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vrban bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Caballero is nu in balbezit. Díaz-Caballero probeert naar een medespeler te passen. Lavigne is nu in balbezit. Lavigne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennys Bennies 51%, Gastrolith Concretions 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bennys Bennies - Gastrolith Concretions 1:1