Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.05
  • Stadion: Volt FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2099
Volt FC Ice Spice FC
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 25.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


23e minuut.
Cummins is nu in balbezit. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cummins. Cummins krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Belcher heeft problemen om de bal te vangen. Cummins rent richting de bal. Cummins met een sublieme pass. Adu rent richting de bal. Adu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt passt de bal met de wreef. Belcher is nu in balbezit. Seagal onderschept slim de pass. Seagal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volt FC 67%, Ice Spice FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volt FC - Ice Spice FC 0:0

49e minuut.
Bradley rent richting de bal. Bradley passt de bal met de wreef. Seagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seagal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arena de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Magoffin geeft een lange en hoge pass. Adu is nu in balbezit. Frazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallant is nu in balbezit. Gallant haalt uit met een fantastische trap. Shupe bokst de bal weg.

73e minuut.
Polak met de inworp. Abell speelt de bal door. Tenoff is nu in balbezit. Gallant bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Busch met een harde bal richting middenveld. Seagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak is nu in balbezit. Seagal verovert de bal door een tackle van achteren. Seagal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volt FC 50%, Ice Spice FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Volt FC - Ice Spice FC 0:0