Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ice Spice FC Lee FC
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Bradley onderschept slim de pass. Bradley speelt de bal door. Seagal heeft problemen om de bal te vangen. Seagal schiet op doel. Mastroeni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chapman is nu in balbezit. Chapman geeft de bal voor. Talisman geeft een hoge lob. Bradley rent richting de bal. Bradley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Lee FC 1:0

33e minuut.
Hartman onderschept slim de pass. Hartman passt de bal in één keer door. Cancela rent richting de bal. Bradley onderschept slim de pass. Bradley draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Cancela speelt de bal door. Tenoff rent richting de bal. Salyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salyer krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Waibel rent richting de bal. Waibel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Frazier de bal onder controle te krijgen. Cheshire is nu in balbezit. Cheshire schiet op doel. Shupe bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt Atwood de bal. Talisman rent richting de bal. Talisman geeft een lange en hoge pass. Seagal is nu in balbezit. Seagal haalt uit met een fantastische trap. Broome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bradley zal de hoekschop nemen. Seagal rent richting de bal. Seagal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Lee FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Spice FC 36%, Lee FC 64%.
Ice Spice FC - Lee FC 2:0

53e minuut.
Busch trapt de bal weg. Seagal heeft problemen om de bal te vangen. Salyer met een sublieme pass. Capps rent richting de bal. Capps schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

56e minuut.
Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancela onderschept slim de pass. Waibel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seagal verovert de bal door een tackle van achteren. Seagal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Lee FC 3:0

66e minuut.
Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher geeft een lange en hoge pass. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Catlett onderschept slim de pass. Catlett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Talisman met een snelle inworp. Hartman heeft problemen om de bal te vangen. Waibel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waibel krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Busch rent richting de bal. Capps verovert de bal door een tackle van achteren. Belcher begaat een overtreding. Capps raakt geblesseerd tijdens het duel. Capps wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Spice FC - Lee FC 3:1

79e minuut.
Talisman onderschept slim de pass. Talisman geeft een hoge lob. Catlett kopt de bal weg. Cheshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheshire draait met de bal, schiet en ... Shupe bokst de bal weg.

84e minuut.
Frazier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bice komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shupe met een harde bal richting middenveld. Daar is Salyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seagal rent richting de bal. Seagal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Catlett is nu in balbezit. Busch rent richting de bal. Capps maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Capps naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Spice FC 58%, Lee FC 42%.
Ice Spice FC - Lee FC 3:1