Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miles FC SanMadrid
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Nugent geeft de bal voor. Lynch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Truman is nu in balbezit. Ahmad verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Ahmad rent richting de bal. Lacey verovert de bal door een tackle van achteren. Pause begaat een overtreding. Pause krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Whitham trapt de bal weg van het doel. Iglesias kopt de bal weg. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey draait met de bal, schiet en ... Whitham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miles FC - SanMadrid 1:0

28e minuut.
Redd rent richting de bal. Lynch onderschept slim de pass. Lynch probeert naar een medespeler te passen. Hankla rent richting de bal. Hankla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miles FC - SanMadrid 1:1

35e minuut.
Ahmad probeert naar een medespeler te passen. Nugent rent richting de bal. Nugent passt de bal in één keer door. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Baxter de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miles FC - SanMadrid 1:2

38e minuut.
Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey rent richting de bal. Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Whitham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Dorman met de inworp. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iglesias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iglesias neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miles FC 47%, SanMadrid 53%.
Miles FC - SanMadrid 1:2

52e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad onderschept slim de pass. Ahmad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hankla de bal. Hankla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Hoover bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoover geeft een hoge lob. Redd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hankla is nu in balbezit. Hankla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mathers kopt de bal weg. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey rent richting de bal. Iglesias rent richting de bal. Iglesias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nugent kopt de bal weg. Daar is Lynch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lynch probeert naar een medespeler te passen. Ambersley rent richting de bal. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Lynch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redd verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahmad. Redd roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Redd kan niet meer verder spelen. Daugherty komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Alborn met een harde bal richting middenveld. Dorman kopt de bal weg. Daar is Ahmad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Witt is nu in balbezit. Nugent onderschept slim de pass. Daugherty geeft een hoge lob. Lacey is nu in balbezit. Lacey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miles FC 45%, SanMadrid 55%.
Miles FC - SanMadrid 1:2