Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactical Gastrolith Concretions
433 Tactiek 352
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 32.2
average Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Gerszberg geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Francetić de bal onder controle te krijgen. Castilla met een sublieme pass. Slagle is nu in balbezit. Slagle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Slagle kopt de bal weg. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbašić passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Levesque bokst de bal weg.

8e minuut.
Nicholas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Endrődi met de inworp. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Levesque trapt de bal weg. Klungelig pakt Pascuzzo de bal. Pascuzzo passt de bal zonder na te denken. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bueller verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett rent richting de bal. Bennett passt de bal met de wreef. Rockcastle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rockcastle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Yarbrough speelt de bal door. Francetić rent richting de bal. Francetić passt de bal met de wreef. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. Levesque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Levesque met een harde bal richting middenveld. Pascuzzo rent richting de bal. Pascuzzo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maldonado de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Levesque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Critchfield met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado met een sublieme pass. Tyczka rent richting de bal. Tyczka schiet op doel. Levesque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rzepka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Endrődi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbašić probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Armstrong heeft problemen om de bal te vangen. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi speelt de bal door. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. Levesque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Francetić geeft een hoge lob. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Rzepka rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tactical - Gastrolith Concretions 0:1

40e minuut.
Malbašić passt de bal met de wreef. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Rzepka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malbašić komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactical - Gastrolith Concretions 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactical 63%, Gastrolith Concretions 37%.
Tactical - Gastrolith Concretions 0:2

49e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal in één keer door. Tyczka rent richting de bal. Tyczka draait met de bal, schiet en ... Irwin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Endrődi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bueller heeft problemen om de bal te vangen. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactical - Gastrolith Concretions 0:3

53e minuut.
Francetić geeft een lange en hoge pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbašić rent richting de bal. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rzepka is nu in balbezit. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Levesque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactical - Gastrolith Concretions 0:4

59e minuut.
Klungelig pakt Bennett de bal. Bennett speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Levesque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Yarbrough rent richting de bal. Yarbrough met een sublieme pass. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado schiet op doel. Levesque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tyczka schiet op doel. Levesque met een sublieme pass. Malbašić kopt de bal weg. Tyczka rent richting de bal. Tyczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pascuzzo passt de bal in één keer door. Maldonado rent richting de bal. Rzepka rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado schiet op doel. Levesque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Irwin speelt de bal door. Tyczka rent richting de bal. Tyczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactical - Gastrolith Concretions 0:5

89e minuut.
Bennett geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francetić met de inworp. Malbašić kan de bal niet met de borst controleren. Malbašić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactical 83%, Gastrolith Concretions 17%.
Tactical - Gastrolith Concretions 0:5