Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.06
  • Stadion: Exeggutor Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2751
Exeggutor FC Plano
523 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Barnett rent richting de bal. Clay is nu in balbezit. Barnett verovert de bal door een tackle van achteren. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield draait met de bal, schiet en ... Strickland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Atwell onderschept slim de pass. Atwell speelt de bal door. Pinner rent richting de bal. Gilliam onderschept slim de pass. Gilliam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Atwell geeft een hoge lob. Inworp. Springsteen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bloom bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Clay trapt de bal weg van het doel. Montgomery kopt de bal weg. Barnett rent richting de bal. Barnett haalt uit met een fantastische trap. Strickland bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Gilliam de bal. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilliam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilliam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exeggutor 38%, FC Plano 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exeggutor - FC Plano 0:0

47e minuut.
Atwell rent richting de bal. Youngblood is nu in balbezit. Youngblood passt de bal met de wreef. Barnett rent richting de bal. Barnett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barnett verovert de bal door een tackle van achteren. Barnett haalt uit met een fantastische trap. O`Shea probeert de bal aan de voet te houden. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Clay geeft de bal voor. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen rent richting de bal. Edwards onderschept slim de pass. Edwards schiet op doel. McTernan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Glen rent richting de bal. Youngblood is nu in balbezit. Youngblood probeert naar een medespeler te passen. Barnett rent richting de bal. Barnett haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exeggutor 29%, FC Plano 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exeggutor - FC Plano 0:0