Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niclaserg Charlotte Mamba FC
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Green geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brosinski de bal. Kish is nu in balbezit. Abren onderschept slim de pass. Abren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Charlotte Mamba FC 0:1

11e minuut.
Bandura geeft de bal voor. Craft met een sublieme pass. O’Donnell heeft problemen om de bal te vangen. Uribe is nu in balbezit. Uribe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nady met de inworp. Unseld rent richting de bal. Unseld geeft de bal voor. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gibbs speelt de bal door. Abren rent richting de bal. Buchowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren onderschept slim de pass. Abren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Charlotte Mamba FC 0:2

23e minuut.
Sawyer rent richting de bal. Sawyer speelt de bal door. Breckinridge verovert de bal door een tackle van achteren. Uribe is nu in balbezit. Uribe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Buchowiec rent richting de bal. Buchowiec geeft een lange en hoge pass. Craft probeert de bal aan de voet te houden. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel. Leslie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Charlotte Mamba FC 1:2

38e minuut.
Klungelig pakt Green de bal. Buchowiec is nu in balbezit. Unseld met een sublieme pass. Abren is nu in balbezit. Abren draait met de bal, schiet en ... Delk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niclaserg 54%, Charlotte Mamba FC 46%.
Niclaserg - Charlotte Mamba FC 1:2

62e minuut.
O’Donnell met de inworp. Bandura is nu in balbezit. Bandura probeert naar een medespeler te passen. Uribe rent richting de bal. Uribe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niclaserg - Charlotte Mamba FC 2:2

72e minuut.
Buchowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Unseld verovert de bal door een tackle van achteren. Unseld met een sublieme pass. Abren rent richting de bal. Abren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
O’Donnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie passt de bal in één keer door. Uribe rent richting de bal. Uribe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Charlotte Mamba FC 3:2

82e minuut.
Uribe geeft een lange en hoge pass. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie passt de bal met de wreef. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bandura is nu in balbezit. Bandura passt de bal zonder na te denken. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kish is nu in balbezit. Kish schiet op doel. Leslie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Klungelig pakt Miller de bal. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer passt de bal met de wreef. Uribe rent richting de bal. Uribe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Moreno de bal. Moreno geeft een hoge lob. Craft probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uribe is nu in balbezit. Uribe draait met de bal, schiet en ... Leslie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niclaserg 31%, Charlotte Mamba FC 69%.
Niclaserg - Charlotte Mamba FC 3:2