Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Day Dragons Horvat
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Christian passt de bal met de wreef. Iverson heeft problemen om de bal te vangen. Rohonczy maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rohonczy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Knox met een harde bal richting middenveld. Davidson kopt de bal weg. Egerszegi rent richting de bal. Bagwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagwell schiet op doel. Mays probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Day Dragons - Horvat 1:0

15e minuut.
Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap. Boudreau kopt de bal weg. Aliwen geeft de bal voor. Lemański krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barlow de bal onder controle te krijgen. Darcy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Lemański rent richting de bal. Lemański draait met de bal, schiet en ... Darcy met een sublieme pass. Gosiewski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vaughn geeft de bal voor. Inworp. Aliwen met een snelle inworp. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Day Dragons 58%, Horvat 42%.
Day Dragons - Horvat 1:0

50e minuut.
Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Lemański rent richting de bal. Barlow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lemański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gosiewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Day Dragons - Horvat 1:1

54e minuut.
Bagwell controleert de bal met de borst. Çakıcı rent richting de bal. Bagwell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bagwell krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski onderschept slim de pass. Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Lemański rent richting de bal. Lemański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Egerszegi passt de bal in één keer door. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski passt de bal zonder na te denken. Aliwen is nu in balbezit. Aliwen geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Darcy bokst de bal weg. Lemański rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Day Dragons - Horvat 1:2

73e minuut.
Egerszegi speelt de bal door. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaughn onderschept slim de pass. Gosiewski is nu in balbezit. Gosiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Day Dragons 50%, Horvat 50%.
Day Dragons - Horvat 1:2