Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.06
  • Stadion: FC Plano Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1646
FC Plano Brook FC
Normal Tactiek BR-3133N
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Glen bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy An verovert de bal door een tackle van achteren. Duy An met een sublieme pass. Aguilera rent richting de bal. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vlaszák rent richting de bal. Vlaszák geeft een hoge lob. Clay kan de bal niet met de borst controleren. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plano - Brook FC 0:1

26e minuut.
Thomas geeft een hoge lob. Correa kopt de bal weg. Klungelig pakt Youngman de bal. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aguilera draait met de bal, schiet en ... O`Shea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henderson rent richting de bal. Henderson draait met de bal, schiet en ... Strickland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plano - Brook FC 0:2

36e minuut.
Daar is Vlaszák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaszák passt de bal zonder na te denken. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Henderson rent richting de bal. Henderson draait met de bal, schiet en ... Strickland bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plano - Brook FC 0:3

41e minuut.
Pinner geeft de bal voor. Duy An probeert naar een medespeler te passen. Vlaszák met een sublieme pass. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plano 67%, Brook FC 33%.
FC Plano - Brook FC 0:3

46e minuut.
Flores komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen. Cagarra komt het veld opgelopen. Rezende komt het veld opgelopen. Ruviaro komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Glen rent richting de bal. Thomas onderschept slim de pass. Cagarra geeft een lange en hoge pass. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores met een sublieme pass. Rezende speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plano - Brook FC 0:4

64e minuut.
Cagarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagarra passt de bal in één keer door. Henderson rent richting de bal. Henderson haalt uit met een fantastische trap. Strickland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plano - Brook FC 0:5

66e minuut.
Ivansuc is nu in balbezit. Cagarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagarra probeert naar een medespeler te passen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores speelt de bal door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Clay de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Modoni geeft een hoge lob. Aguilera kopt de bal weg. Daar is Clay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plano - Brook FC 0:6

86e minuut.
Glen is nu in balbezit. Cagarra onderschept slim de pass. Cagarra passt de bal zonder na te denken. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera schiet op doel. De bal raakt de paal. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel. Strickland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Flores met de inworp. Cagarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagarra passt de bal in één keer door. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plano 64%, Brook FC 36%.
FC Plano - Brook FC 0:6