Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlotte Mamba FC Jup FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bradford is nu in balbezit. Nady verovert de bal door een tackle van achteren. Nady met een sublieme pass. Abren rent richting de bal. Abren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlotte Mamba FC - Jup FC 1:0

11e minuut.
Buehler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk geeft een hoge lob. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel. Leslie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Stewart haalt uit met een fantastische trap. Craft met een sublieme pass. Green probeert naar een medespeler te passen. Abren is nu in balbezit. Abren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Master de bal. Unseld onderschept slim de pass. Unseld passt de bal in één keer door. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren draait met de bal, schiet en ... Edmonson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Master verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarczyk speelt de bal door. Stewart is nu in balbezit. Stewart schiet op doel. Breckinridge probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Charlotte Mamba FC - Jup FC 1:1

28e minuut.
Unseld passt de bal zonder na te denken. Inworp. Buehler met een snelle inworp. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk schiet op doel. Leslie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlotte Mamba FC - Jup FC 1:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buehler met een snelle inworp. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk haalt uit met een fantastische trap. Leslie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlotte Mamba FC - Jup FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlotte Mamba FC 55%, Jup FC 45%.
Charlotte Mamba FC - Jup FC 1:3

48e minuut.
O’Donnell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buehler met de inworp. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk geeft een hoge lob. Leslie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Craft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
McCarty is nu in balbezit. Alborn rent richting de bal. Alborn speelt de bal door. Stewart is nu in balbezit. Stewart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lynn geeft de bal voor. Craft is nu in balbezit. Craft geeft een hoge lob. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlotte Mamba FC 45%, Jup FC 55%.
Charlotte Mamba FC - Jup FC 1:3