Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emilianos Liverpool32
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Higgins passt de bal met de wreef. Horton is nu in balbezit. Horton haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Seikaly de bal onder controle te krijgen. Griffin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emilianos - Liverpool32 0:1

15e minuut.
Patterson geeft de bal voor. Inworp. Goldberg met een snelle inworp. Shelley is nu in balbezit. Shelley schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Madison is nu in balbezit. Queeley onderschept slim de pass. Queeley passt de bal met de wreef. Bath rent richting de bal. Bath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Horton rent richting de bal. Horton met een sublieme pass. Seikaly rent richting de bal. Bath is nu in balbezit. Bath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Polak de bal. Boone is nu in balbezit. Boone passt de bal met de wreef. Shelley rent richting de bal. Shelley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison verovert de bal door een tackle van achteren. Boone heeft problemen om de bal te vangen. Shelley rent richting de bal. Shelley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emilianos 52%, Liverpool32 48%.
Emilianos - Liverpool32 0:1

54e minuut.
Barr met een harde bal richting middenveld. Polak kopt de bal weg. Daar is Gay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Queeley geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Horton rent richting de bal. Patrick verovert de bal door een tackle van achteren. Patrick passt de bal met de wreef. Shelley is nu in balbezit. Shelley haalt uit met een fantastische trap. Barr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Higgins passt de bal in één keer door. Shelby bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shelby raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shelby kan niet meer verder spelen. Boyle komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Madison bereikt de bal nog maar net als eerste. Queeley verovert de bal door een tackle van achteren. Queeley met een sublieme pass. Bath rent richting de bal. Bath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gay geeft de bal voor. Seikaly kopt de bal weg. Klungelig pakt Queeley de bal. Bath bereikt de bal nog maar net als eerste. Bath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Boone kopt de bal weg. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg met een sublieme pass. Shelley rent richting de bal. Shelley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emilianos 40%, Liverpool32 60%.
Emilianos - Liverpool32 0:1