Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niclaserg Brook FC
352 Tactiek BR-VS-352
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
22.2 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


7e minuut.
Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Duy An is nu in balbezit. Duy An probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Henderson krijgt zijn hoofd ertegen. Boyer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Duy An de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Thomas onderschept slim de pass. Thomas geeft een hoge lob. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Delk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Brook FC 0:1

36e minuut.
Kish passt de bal in één keer door. Palermo met een sublieme pass. Klungelig pakt Henderson de bal. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niclaserg 43%, Brook FC 57%.
Niclaserg - Brook FC 0:1

48e minuut.
Duy An is nu in balbezit. Duy An passt de bal met de wreef. Henderson rent richting de bal. Henderson haalt uit met een fantastische trap. Delk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Brook FC 0:2

54e minuut.
Buchowiec passt de bal in één keer door. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Thomas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Thomas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Duy An verovert de bal door een tackle van achteren. Duy An met een sublieme pass. Brosinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Brook FC 0:3

56e minuut.
Ruviaro komt het veld opgelopen. Cagarra komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen. Vlaszák komt het veld opgelopen. Beglaryan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Vlaszák passt de bal met de wreef. Fernández Trelles rent richting de bal. Gavilán is nu in balbezit. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson haalt uit met een fantastische trap. Delk bokst de bal weg. Ivansuc rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Brosinski verovert de bal door een tackle van achteren. Brosinski geeft de bal voor. Gavilán probeert de bal aan de voet te houden. Henderson is nu in balbezit. Henderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Palermo is nu in balbezit. Palermo geeft een lange en hoge pass. Cagarra kopt de bal weg. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Delk trapt de bal weg. Vlaszák kopt de bal weg. Gavilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson onderschept slim de pass. Henderson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Delk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Brook FC 0:4

73e minuut.
Sawyer rent richting de bal. Palermo onderschept slim de pass. Palermo geeft de bal voor. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ivansuc geeft de bal voor. Daar is Brosinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henderson is nu in balbezit. Henderson haalt uit met een fantastische trap. Delk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niclaserg - Brook FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niclaserg 74%, Brook FC 26%.
Niclaserg - Brook FC 0:5