Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlotte Mamba FC Liverpool32
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


32e minuut.
Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Unseld bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Unseld onderschept slim de pass. Unseld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Abren rent richting de bal. Koranteng is nu in balbezit. Abren onderschept slim de pass. Abren schiet op doel. Barr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlotte Mamba FC - Liverpool32 1:0

45e minuut.
Unseld haalt uit met een fantastische trap. Higgins rent richting de bal. Green begaat een overtreding. Green krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlotte Mamba FC 60%, Liverpool32 40%.
Charlotte Mamba FC - Liverpool32 1:0

75e minuut.
Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Horton is nu in balbezit. Horton met een sublieme pass. Bath is nu in balbezit. Bath haalt uit met een fantastische trap. Leslie bokst de bal weg.

81e minuut.
Breckinridge geeft de bal voor. Koranteng kopt de bal weg. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren verovert de bal door een tackle van achteren. Abren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Miller geeft de bal voor. McCarty rent richting de bal. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak schiet op doel. Craft probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Barr trapt de bal weg. Gibbs rent richting de bal. Gibbs passt de bal in één keer door. Bath is nu in balbezit. Bath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlotte Mamba FC 53%, Liverpool32 47%.
Charlotte Mamba FC - Liverpool32 1:0