Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.06
  • Stadion: Horvat Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1762
Horvat Lancaster FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Egerszegi rent richting de bal. Zimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmer probeert naar een medespeler te passen. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Forenza kopt de bal weg. Zimmer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gosiewski. Gosiewski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rohonczy kopt de bal weg. Aliwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliwen geeft de bal voor. Lemański springt en kopt de bal. Summers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horvat - Lancaster FC 1:0

26e minuut.
Egerszegi passt de bal met de wreef. Hopkins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gosiewski. Gosiewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Aliwen onderschept slim de pass. Aliwen speelt de bal door. Lemański is nu in balbezit. Lemański draait met de bal, schiet en ... Summers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horvat - Lancaster FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horvat 55%, Lancaster FC 45%.
Horvat - Lancaster FC 2:0

51e minuut.
Çakıcı heeft problemen om de bal te vangen. Jeronýmek rent richting de bal. Jeronýmek passt de bal met de wreef. Forenza is nu in balbezit. Forenza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Ham verovert de bal door een tackle van achteren. Ter Ham met een sublieme pass. Lemański is nu in balbezit. Lemański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Summers trapt de bal weg van het doel. Deacon kopt de bal weg. Isham rent richting de bal. Isham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hopkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi rent richting de bal. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański haalt uit met een fantastische trap. Magoffin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rohonczy rent richting de bal. Caray is nu in balbezit. Caray passt de bal in één keer door. Aliwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliwen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Summers trapt de bal weg. Rohonczy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sherman. Rohonczy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Rohonczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rohonczy raakt geblesseerd tijdens het duel. Çakıcı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Encuţescu kopt de bal weg. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański schiet op doel. Summers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horvat - Lancaster FC 3:0

86e minuut.
Rohonczy kopt de bal weg. Hopkins rent richting de bal. Lemański onderschept slim de pass. Lemański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horvat 49%, Lancaster FC 51%.
Horvat - Lancaster FC 3:0