Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charlotte Mamba FC Horvat
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Rohonczy geeft een lange en hoge pass. Gosiewski kopt de bal weg. Klungelig pakt McCarty de bal. Lemański is nu in balbezit. Lemański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Craft met een harde bal richting middenveld. Aliwen kopt de bal weg. Egerszegi is nu in balbezit. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlotte Mamba FC - Horvat 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlotte Mamba FC 64%, Horvat 36%.
Charlotte Mamba FC - Horvat 0:1

55e minuut.
Gibbs onderschept slim de pass. Unseld rent richting de bal. Unseld passt de bal met de wreef. Abren rent richting de bal. Abren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Charlotte Mamba FC - Horvat 1:1

67e minuut.
Unseld is nu in balbezit. Unseld passt de bal zonder na te denken. Çakıcı rent richting de bal. Abren verovert de bal door een tackle van achteren. Abren schiet op doel. Mays bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
McCarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Ham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abren raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Abren neemt zijn aanloop. Mays kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
McCarty probeert naar een medespeler te passen. Aliwen rent richting de bal. Breckinridge probeert naar een medespeler te passen. Lemański is nu in balbezit. Lemański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charlotte Mamba FC - Horvat 1:2

73e minuut.
Egerszegi is nu in balbezit. Egerszegi geeft de bal voor. Breckinridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański verovert de bal door een tackle van achteren. Lemański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sobieniecki rent richting de bal. Egerszegi is nu in balbezit. Egerszegi probeert naar een medespeler te passen. Lemański is nu in balbezit. Lemański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charlotte Mamba FC 54%, Horvat 46%.
Charlotte Mamba FC - Horvat 1:2