Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cawthra North Metrotown
alien patch Tactiek 4defleft
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 70.6
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Demont kopt de bal weg. Quigley speelt de bal door. Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas geeft de bal voor. Bobek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Tokdemir rent richting de bal. Tokdemir geeft de bal voor. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Arrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Metrotown 0:1

36e minuut.
Quigley verovert de bal door een tackle van achteren. Quigley speelt de bal door. Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas geeft een lange en hoge pass. Bobek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bobek speelt de bal door. Kelly is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokdemir. Kelly raakt geblesseerd tijdens het duel. Kelly komt bij de bal en schiet. Miloklizovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bednarczyk geeft de bal voor. Tokdemir kopt de bal weg. Quigley kan de bal niet met de borst controleren. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 53%, Metrotown 47%.
Cawthra North - Metrotown 0:1

46e minuut.
Rendón komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Quigley met de inworp. Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas geeft een lange en hoge pass. Kelly springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Uusikangas geeft een lange en hoge pass. Tokdemir heeft problemen om de bal te vangen. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft een hoge lob. Rendón springt en kopt de bal. Miloklizovic bokst de bal weg.

75e minuut.
Xanthoulis geeft een lange en hoge pass. Tokdemir kopt de bal weg. Klungelig pakt Pęcak de bal. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Miloklizovic trapt de bal weg. Polok is nu in balbezit. Polok geeft een hoge lob. Luts springt en kopt de bal. Arrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir met een sublieme pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap. Arrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 49%, Metrotown 51%.
Cawthra North - Metrotown 0:1