Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excavators[FC] The Fertilizer
532-C Tactiek green2
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 45.1
goed Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Barriocanal kan de bal niet met de borst controleren. Lampón is nu in balbezit. Lampón met een sublieme pass. Macía is nu in balbezit. Macía haalt uit met een fantastische trap. Gyetvai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Chorąży onderschept slim de pass. Chorąży geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampón met de inworp. Patterson geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Barriocanal speelt de bal door. Bateman rent richting de bal. Gielnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gielnik krijgt een gele kaart. Bateman raakt geblesseerd tijdens het duel. Alkiza komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Nadolsky is nu in balbezit. Macía onderschept slim de pass. Met opzet legt Barriocanal zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Barriocanal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barriocanal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Pechlie is nu in balbezit. Macía rent richting de bal. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bateman is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lampón neemt de hoekschop. Vidiella kopt de bal weg. Alkiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Yumurtalık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik maakt een afschuwelijke overtreding. Gielnik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Lampón rent richting de bal. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Membribes begaat een overtreding. Membribes krijgt een gele kaart. Chaniotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cartel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Espinoza maakt een snoekduik en kopt de bal. Wlazło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - The Fertilizer 0:1

36e minuut.
Lampón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pechlie de bal. Pechlie speelt de bal door. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Lampón geeft de bal voor. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie geeft een hoge lob. Macía maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yumurtalık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Lampón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 40%, The Fertilizer 60%.
Excavators[FC] - The Fertilizer 0:1

58e minuut.
Cartel controleert de bal met de borst. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón geeft een hoge lob. Pechlie rent richting de bal. Pechlie draait met de bal, schiet en ... Alkiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excavators[FC] - The Fertilizer 1:1

61e minuut.
Yumurtalık rent richting de bal. Bateman onderschept slim de pass. Bateman speelt de bal door. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz geeft een hoge lob. Wlazło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - The Fertilizer 1:2

71e minuut.
Vidiella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidiella geeft de bal voor. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis onderschept slim de pass. Chaniotis schiet op doel. Wlazło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tobiaszowski komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cartel zal de hoekschop nemen. Espinoza springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - The Fertilizer 1:3

76e minuut.
Daar is Iznaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón onderschept slim de pass. Kolsuz onderschept slim de pass. Kolsuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Busan komt het veld opgelopen. Telek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Gogov komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Macía rent richting de bal. Macía passt de bal zonder na te denken. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - The Fertilizer 2:3

90e minuut.
Strzyżowski passt de bal in één keer door. Tobiaszowski is nu in balbezit. Tobiaszowski passt de bal met de wreef. Telek rent richting de bal. Telek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 40%, The Fertilizer 60%.
Excavators[FC] - The Fertilizer 2:3