Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Band of the Hawk Giancola Maple
433 tiki Tactiek Striker
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 43.7
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Happel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Happel passt de bal zonder na te denken. Balistreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mărculescu geeft een hoge lob. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli draait met de bal, schiet en ... Palese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Giancola Maple 0:1

6e minuut.
Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Casseruola onderschept slim de pass. Casseruola geeft de bal voor. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Giancola Maple 0:2

8e minuut.
Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame passt de bal in één keer door. Zero rent richting de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Palese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Balistreri rent richting de bal. Vendrame onderschept slim de pass. Vendrame speelt de bal door. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Palese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bém onderschept slim de pass. Bém passt de bal met de wreef. Zrlić is nu in balbezit. Zrlić draait met de bal, schiet en ... Brasini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Giancola Maple 1:2

26e minuut.
Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balistreri begaat een overtreding. Jakimowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chalabardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Parentin is nu in balbezit. Parentin geeft de bal voor. Jakimowicz probeert de bal aan de voet te houden. Vendrame is nu in balbezit. Vendrame geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Piangerelli passt de bal met de wreef. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetka verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Band of the Hawk 62%, Giancola Maple 38%.
Band of the Hawk - Giancola Maple 1:2

48e minuut.
Vendrame passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz rent richting de bal. Balistreri begaat een overtreding. Balistreri krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Balistreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Balistreri geeft een hoge lob. Vandíček probeert naar een medespeler te passen. Bém is nu in balbezit. Bém haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Happel probeert naar een medespeler te passen. Balistreri rent richting de bal. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz schiet op doel. Palese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Zero de bal onder controle te krijgen. Vendrame kopt de bal weg. Balistreri rent richting de bal. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Giancola Maple 1:3

64e minuut.
Schwarz probeert naar een medespeler te passen. Zero rent richting de bal. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. Dubreuil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dubreuil onderschept slim de pass. Dubreuil geeft een hoge lob. Casseruola kopt de bal weg. Chalabardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mărculescu geeft een lange en hoge pass. Palese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Mărculescu speelt de bal door. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli speelt de bal door. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Szczyptański de bal. Vandíček geeft een hoge lob. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Dubreuil rent richting de bal. Dubreuil geeft de bal voor. Piangerelli rent richting de bal. Zero rent richting de bal. Zero schiet op doel. Palese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Band of the Hawk 63%, Giancola Maple 37%.
Band of the Hawk - Giancola Maple 1:3