Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lysak AFC Huskies
WIN Tactiek Psyduck
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.5 gemiddelde waardering 31.4
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Peruga heeft problemen om de bal te vangen. Peruga probeert naar een medespeler te passen. Castellano rent richting de bal. Kalluste rent richting de bal. Kalluste haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Tsikandilakis verovert de bal door een tackle van achteren. Choroš probeert naar een medespeler te passen. Peruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruga passt de bal in één keer door. Mrkaić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalluste is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - AFC Huskies 1:0

17e minuut.
Mrkaić passt de bal zonder na te denken. Peruga is nu in balbezit. Daar is Peruga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peruga geeft de bal voor. Kalluste maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sekwa is nu in balbezit. Peruga probeert naar een medespeler te passen. Choroš speelt de bal door. Klungelig pakt Castellano de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ... Allen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Choroš is nu in balbezit. Choroš probeert naar een medespeler te passen. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano draait met de bal, schiet en ... Dunne probeert de bal aan de voet te houden. Allen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalluste is nu in balbezit. Kalluste draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dunne probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Choroš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Choroš rent richting de bal. Castellano is nu in balbezit. Castellano schiet op doel. Matlak probeert de bal aan de voet te houden. Kalluste springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 43%, AFC Huskies 57%.
FC Lysak - AFC Huskies 1:0

46e minuut.
Warzycha komt het veld opgelopen. Cienciała komt het veld opgelopen. Cozzupoli Valentini komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Spencer is nu in balbezit. Sekwa onderschept slim de pass. Sekwa passt de bal met de wreef. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap. Allen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Peruga passt de bal zonder na te denken. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić passt de bal zonder na te denken. Kalluste is nu in balbezit. Kalluste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - AFC Huskies 2:0

68e minuut.
Choroš speelt de bal door. Peruga rent richting de bal. Peruga geeft een lange en hoge pass. Warzycha is nu in balbezit. Warzycha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Michaels met de inworp. Friend rent richting de bal. Friend probeert naar een medespeler te passen. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Dunne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzycha passt de bal in één keer door. Kalluste heeft problemen om de bal te vangen. Kalluste haalt uit met een fantastische trap. Allen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - AFC Huskies 3:0

79e minuut.
Juzbasic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozzupoli Valentini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Juzbasic speelt de bal door. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzupoli Valentini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spencer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Spencer kan niet meer verder spelen. Ybarra komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Naptra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cozzupoli Valentini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Warzycha kopt de bal weg. Kalluste controleert de bal met de borst. Kalluste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 41%, AFC Huskies 59%.
FC Lysak - AFC Huskies 3:0