Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Subaru FC Metrotown
Ragnar0k Tactiek 4defleft
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 69.7
solide Schieten briljant
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Pęcak kopt de bal weg. Justice speelt de bal door. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Boyle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Metrotown 0:1

4e minuut.
Shimotaira rent richting de bal. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak passt de bal met de wreef. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts speelt de bal door. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok geeft een hoge lob. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal. Boyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok geeft een lange en hoge pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Metrotown 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Polok de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simpson. Polok raakt geblesseerd tijdens het duel. Turkal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Polok geeft de bal voor. Klungelig pakt Despatie de bal. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Metrotown 0:3

16e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. Turkal heeft problemen om de bal te vangen. Polok rent richting de bal. Polok geeft de bal voor. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Arsenault raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weeks komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimotaira is nu in balbezit. Pęcak onderschept slim de pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok passt de bal met de wreef. Dandy rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts draait met de bal, schiet en ... Boyle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Metrotown 0:4

33e minuut.
Justice passt de bal in één keer door. Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir geeft de bal voor. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pęcak passt de bal zonder na te denken. Garnett verovert de bal door een tackle van achteren. Polok rent richting de bal. Polok geeft een lange en hoge pass. Luts springt en kopt de bal. Boyle bokst de bal weg.

37e minuut.
Luts passt de bal met de wreef. Dandy rent richting de bal. Dandy passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Šebela rent richting de bal. Justice tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šebela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korkmazcan met een snel genomen vrije trap. Polok rent richting de bal. Polok geeft een hoge lob. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Metrotown 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subaru FC 67%, Metrotown 33%.
Subaru FC - Metrotown 0:5

48e minuut.
Luts rent richting de bal. Pęcak is nu in balbezit. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap. Boyle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Metrotown 0:6

49e minuut.
Weeks is nu in balbezit. Turkal onderschept slim de pass. Turkal passt de bal zonder na te denken. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tokdemir met een snelle inworp. Balaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaš geeft een lange en hoge pass. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal. Boyle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Metrotown 0:7

53e minuut.
Tokdemir onderschept slim de pass. Tokdemir geeft de bal voor. Pęcak kopt de bal weg. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... Boyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir passt de bal zonder na te denken. Turkal rent richting de bal. Turkal geeft een lange en hoge pass. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen. Boyle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Polok heeft problemen om de bal te vangen. Polok geeft een hoge lob. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts onderschept slim de pass. Luts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Balaš geeft een lange en hoge pass. Luts kopt de bal weg. Polok is nu in balbezit. Polok geeft de bal voor. Luts krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Turkal is nu in balbezit. Turkal passt de bal zonder na te denken. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok geeft een hoge lob. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Balaš kopt de bal weg. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Justice tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Justice krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Cloutier de bal onder controle te krijgen. Luts is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Justice ... Strafschop! Luts raakt geblesseerd tijdens het duel. Luts neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Balaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justice is nu in balbezit. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher draait met de bal, schiet en ... Miloklizovic bokst de bal weg.

77e minuut.
Miloklizovic trapt de bal weg. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok met een sublieme pass. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Polok geeft de bal voor. Cloutier probeert de bal aan de voet te houden. Simpson rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boyle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Boyle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Shimotaira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Turkal speelt de bal door. Polok is nu in balbezit. Polok passt de bal met de wreef. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Boyle bokst de bal weg.

90e minuut.
Dandy onderschept slim de pass. Tokdemir onderschept slim de pass. Tokdemir probeert naar een medespeler te passen. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap. Boyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subaru FC 65%, Metrotown 35%.
Subaru FC - Metrotown 0:7