Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Band of the Hawk Excavators[FC]
433 tiki Tactiek 532-C
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
39 gemiddelde waardering 46.8
goed Schieten solide
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Macía speelt de bal door. Lampón speelt de bal door. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Excavators[FC] 0:1

11e minuut.
Bém bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía onderschept slim de pass. Macía passt de bal zonder na te denken. Lampón geeft een hoge lob. Pechlie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lampón rent richting de bal. Lampón geeft een lange en hoge pass. Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grzywna kopt de bal weg. Membribes is nu in balbezit. Zrlić onderschept slim de pass. Zrlić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Band of the Hawk - Excavators[FC] 1:1

26e minuut.
Fudała geeft een hoge lob. Macía controleert de bal met de borst. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón schiet op doel. Palese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vandekasteele geeft een lange en hoge pass. Macía kopt de bal weg. Pechlie rent richting de bal. Pechlie schiet op doel. Palese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Excavators[FC] 1:2

34e minuut.
Savón geeft een hoge lob. Štetka heeft problemen om de bal te vangen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. Palese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Excavators[FC] 1:3

40e minuut.
Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywna passt de bal met de wreef. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Balistreri kopt de bal weg. Daar is Happel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampón geeft een lange en hoge pass. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lampón met een sublieme pass. Patterson is nu in balbezit. Patterson speelt de bal door. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Band of the Hawk 70%, Excavators[FC] 30%.
Band of the Hawk - Excavators[FC] 1:3

50e minuut.
Daar is Yumurtalık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Happel is nu in balbezit. Happel passt de bal in één keer door. Bém bereikt de bal nog maar net als eerste. Bém draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Grzywna speelt de bal door. Vandekasteele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savón. Savón krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampón met een snelle inworp. Fudała geeft een hoge lob. Pechlie maakt een snoekduik en kopt de bal. Palese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Excavators[FC] 1:4

85e minuut.
Bém is nu in balbezit. Bém geeft een hoge lob. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Wlazło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Band of the Hawk - Excavators[FC] 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Band of the Hawk 57%, Excavators[FC] 43%.
Band of the Hawk - Excavators[FC] 2:4