Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Huskies Scotti
Psyduck Tactiek 4_1_3_1_1
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
30.1 gemiddelde waardering 44
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen solide
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš geeft de bal voor. Ybarra heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunne rent richting de bal. Dunne geeft een lange en hoge pass. Ferlito geeft een hoge lob. Kırmızı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gałczyński is nu in balbezit. Kırmızı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Haffke verovert de bal door een tackle van achteren. Haffke probeert naar een medespeler te passen. Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haffke zal de hoekschop nemen. Gałczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Kırmızı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Juzbasic de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Scotti 0:1

15e minuut.
Haffke rent richting de bal. Haffke speelt de bal door. Kardoš met een sublieme pass. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel. Kırmızı bokst de bal weg. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel. Kırmızı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Scotti 0:2

17e minuut.
Abbas Musa met een sublieme pass. Michaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaels speelt de bal door. Naptra rent richting de bal. Naptra haalt uit met een fantastische trap. Vivas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Quarina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ybarra de bal. Gałczyński is nu in balbezit. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Scotti 0:3

21e minuut.
Gałczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Dunne de bal. Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Scotti 0:4

24e minuut.
Moşanu rent richting de bal. Moşanu passt de bal in één keer door. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Kırmızı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Scotti 0:5

26e minuut.
Friend draait met de bal, schiet en ... Gray geeft de bal voor. Waleczek kopt de bal weg. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Abbas Musa met een sublieme pass. Quarina is nu in balbezit. Quarina geeft de bal voor. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Scotti 0:6

32e minuut.
Moşanu speelt de bal door. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek schiet op doel. Kırmızı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Scotti 0:7

38e minuut.
Quarina probeert de bal aan de voet te houden. Naptra is nu in balbezit. Quarina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quarina krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Haffke is nu in balbezit. Abbas Musa is nu in balbezit. Haffke begaat een overtreding. Haffke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 58%, Scotti 42%.
AFC Huskies - Scotti 0:7

50e minuut.
Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński passt de bal zonder na te denken. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Waleczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kırmızı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Michaels geeft de bal voor. Daar is Naptra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamedani rent richting de bal. Hamedani draait met de bal, schiet en ... Vivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Scotti 1:7

77e minuut.
Friend kan de bal niet met de borst controleren. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš geeft de bal voor. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Kırmızı bokst de bal weg.

88e minuut.
Moşanu geeft een lange en hoge pass. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Kırmızı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 52%, Scotti 48%.
AFC Huskies - Scotti 1:7