Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lysak Torronto Argonauts
WIN Tactiek 442
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kluszczyński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Papel de bal onder controle te krijgen. Chytroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Chytroń passt de bal zonder na te denken. Bień geeft een lange en hoge pass. Penha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Castellano geeft een hoge lob. Peruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruga speelt de bal door. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kluszczyński passt de bal met de wreef. Bień probeert naar een medespeler te passen. Praljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Praljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Torronto Argonauts 0:1

23e minuut.
Kluszczyński probeert naar een medespeler te passen. Bień rent richting de bal. Papel rent richting de bal. Bień verovert de bal door een tackle van achteren. Bień schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Peruga met een sublieme pass. Mrkaić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lust. Lust krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sekwa geeft de bal voor. Castellano kopt de bal weg. Kalluste rent richting de bal. Kalluste schiet op doel. Na een snelle pass probeert Robertsen de bal onder controle te krijgen. Mihardja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cheimonetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk onderschept slim de pass. Buruk probeert naar een medespeler te passen. Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień schiet op doel. Penha bokst de bal weg. Praljak is nu in balbezit. Praljak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Torronto Argonauts 0:2

42e minuut.
Klungelig pakt Kalluste de bal. Kalluste speelt de bal door. Răboj is nu in balbezit. Castellano onderschept slim de pass. Castellano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 45%, Torronto Argonauts 55%.
FC Lysak - Torronto Argonauts 0:2

46e minuut.
Bertrand komt het veld opgelopen. Cienciała komt het veld opgelopen. Apostolov komt het veld opgelopen. Kieruczenko komt het veld opgelopen. Cozzupoli Valentini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cozzupoli Valentini verovert de bal door een tackle van achteren. Cozzupoli Valentini geeft een lange en hoge pass. Kieruczenko kopt de bal weg. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Nadolny met de inworp. Cheimonetos rent richting de bal. Praljak verovert de bal door een tackle van achteren. Praljak draait met de bal, schiet en ... Penha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Castellano probeert naar een medespeler te passen. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apostolov is nu in balbezit. Apostolov haalt uit met een fantastische trap. Mihardja probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 44%, Torronto Argonauts 56%.
FC Lysak - Torronto Argonauts 0:2